Volné pokračování kuchařky Recepty Němců z Jizerských hor dokládá, že dorty nebo koláčky dokáží mnohem víc než jen uspokojit naši chuť na sladké. Ke všem těm dobrotám se často vážou vzpomínky na příjemné okamžiky, a ty... Zobraziť viac
Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín... Zobraziť viac
Bevezetés Ha karcsú akar lenni, tele energiával, jó testi-lelki erőnlétben, s mindenekelőtt EGÉSZSÉGES is, ahogy azt a könyvben szereplő olvasói levelek is tanúsítják, akkor változtassa meg táplálékához való viszonyát! Önnek most erre lehetősége van! T Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
The book contains diverse specialties of the Slovak cuisine, and among them also some almost forgotten delicacies. However,... Zobraziť viac
We all want to be healthier, stronger and live longer, but what really works? From stress to saturated fats, HIIT to HRT, veganism to vitamins, This Book Could Save Your Life debunks the fads and explores the real science of better health... Zobraziť viac
V tejto jedinečnej kuchárskej knižke nájdete tradičné slovenské recepty v slovenskom aj anglickom jazyku. Veríme, že ju... Zobraziť viac
Murdoch Books: Callum Hann is back with a collection of recipes and sound advice that will give novice foodies the skills... Zobraziť viac
In What Caesar Did for my Salad Albert Jack reveals the bizarre and brilliant stories behind our favourite dishes and where they come from... Zobraziť viac
‘Who can resist a book that recommends love and chocolate as part of a balanced diet?’ asked Allison Pearson in the Daily Telegraph about Guiliano’s French Women Don’t Get Fat, ... Zobraziť viac
Redakce časopisu WINE & Degustation vydává druhý ročník oblíbené publikace PRŮVODCE NEJLEPŠÍMI VÍNY ČESKÉ REPUBLIKY. První vydání se stalo cenným zdrojem informací pro všechny milovníky vína z domova i ze zahraničí... Zobraziť viac
Whatever your ability in the kitchen, pasta is often a staple mid-week supper. This book will help to re-vamp your repertoire... Zobraziť viac
From Gwen Stefani and Cameron Diaz to Jennifer Aniston and Naomi Watts, a new breed of 40- and 50-plus women are redefining not just what an ageless body looks like, but what's entailed in achieving it. A dramatic shift in body expectations in the ... Zobraziť viac
Growing older is natural, but eating the right foods can slow the process down and keep your body's stores of age-fighting nutrients topped up. Featured in this book are the key foods that have been proven to increase the feeling of youthfulness ... Zobraziť viac
Whether you're struggling with leftover Halloween pumpkin or simply looking for a new ingredient to liven up your dishes, the benefits of cooking with pumpkins are countless. This book shows you 40 ways in which the pumpkin can complement pies, ... Zobraziť viac
The celebrated chef behind Momofuku and star of Netflix's Ugly Delicious gets uncomfortably real in his New York Times bestselling memoir. In 2004, Momofuku Noodle Bar opened in Manhattan's East Village... Zobraziť viac
V súčasnosti sa čoraz viac dostávajú do popredia ľahké jedlá s jednoduchou prípravou. Naopak, mastné jedlá, teda aj červené mäso, sa stiahli do úzadia. Kuracie prsia sa tešia veľkej obľube, lebo sa pripravujú rýchlo a jednoducho. Keďže sú pomerne suché... Zobraziť viac
Chosen as Book of the Year by Random Jottings. Made redundant from her job, Kamin Mohammadi flees the bleak streets of London for a friend's sun-dappled apartment in Florence. There, among the cobbled streets, the bustling, vibrant markets ... Zobraziť viac
Bluebird: Sarah Wilson taught the world to quit sugar in eight weeks and then went onto teach everyone how to cook delicious... Zobraziť viac