Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný pokrm. Tieto prísady krásne... Zobraziť viac
Obsah: - Kapsičky zo sviečkovice - Brašovské pečené - Cesnaková restovaná bravčová pečeň s pretlačenými zemiakmi - Pečený zajačí chrbát - Cibuľová roštenka - Pečená morčacia pečeň - Pečené plátky teľacej pečene - Kuracie pečienky s jabĺčkami Zobraziť viac
Táto knižka je užitočným sprievodcom pre každého, kto nečaká na čarovnú pilulku, ale berie zodpovednosť za svoje zdravie predovšetkým do vlastných rúk. Autorka Zobraziť viac
Obsah: Paradajka plnená bryndzou Paprika plnená šunkovým krémom Paštéta z kuracieho mäsa Jablko plnené orechovo-syrovým... Zobraziť viac
Obsah: Teľací perkelt Zapečený perkelt Hovädzý perkelt Vajecný perkelt Srnčí perkelt Teľací paprikáš s... Zobraziť viac
Obsah: Višňové truffle guľky Marcipánové guľky Orieškový bonbón Pomarančové tiramisu Orechová keksová roláda Rumové... Zobraziť viac
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... Zobraziť viac
Obsah: Fazuľový guláš Zemiakový paprikáš s párkom Stará trhanka Kaša s jahňacinou Obličky so špikom Mäso na spôsob... Zobraziť viac
Obsah: Medovník Penové rezy Rigó Janči Čokoládová kocka Ríbezľový muffin Broskyne Ovocný chlieb Čokoládová jahodová... Zobraziť viac
Obsah: Dukátové buchtičky Rožky kysnuté na vode Orechová brioška Banánový koláč Korenený jablkový koláč Koláč so... Zobraziť viac
Dokonalý darček pre každého kávoholika! Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Ale za vaším ranným pariacim sa hrnčekom čaká celý svet na to, aby bol objavený – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie... Zobraziť viac
Autorka Hanka Sekulová už dávno prišla k poznaniu, že nám všetkým bez výnimky škodí konzumácia chemických jedov, ktoré sú dnes obsiahnuté vo väčšine priemyselne vypestovaných a spracovaných potravín. Vyše tridsať rokov zbierala... Zobraziť viac
Lekárska veda urobila pri liečení a predchádzaní chorôb pomocou živín v posledných rokoch nesmierne pokroky. Autorka tejto publikácie sa špecializovala na ortomolekulárnu medicínu, ktorá lieči živinami, t. j. látkami obsiahnutými v ľudskom tele... Zobraziť viac
Základný zdroj informácií ako si budovať zdravý obraz o tele a navždy uzavrieť s jedlom mier. Skúsené odborníčky v oblasti výživy a porúch stravovania motivujú čitateľov k zdravému vzťahu k telu, aby pri stravovaní znova objavili vnútornú múdrosť... Zobraziť viac
Kolekcia všetkých troch najpopulárnejších titulov Antónie Mačingovej, v ktorých prezentuje zdravý prístup k stravovaniu... Zobraziť viac
Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho... Zobraziť viac
Najnovšia kniha Sladkosti, od ktorých sa nepriberá obsahuje 46 najlepších receptov na Vianoce, novoročné aj veľkonočné sviatky, 17 dezertov úplne bez múky, 16 nepecˇených zákuskov aj pre zacˇiatocˇnícˇky a 113 ďalších užitočných tipov... Zobraziť viac
Jednoduché a rýchle recepty od popredných slovenských a českých inštruktoriek a fitness tréneriek na raňajky, obed a večeru... Zobraziť viac
Z obsahu: Morčacie stehno pečené na gaštanovo-zeleninovom lôžku Zapečené bavčové karé Paždík plnený klobásovou masou, s... Zobraziť viac
Výber 100 najlepších vegánskych fit receptov.. Zobraziť viac