Májová knižná akcia už od 1,90 €, klikni tu =>

Kuchárske knihy

Našli sme 3364 titulov

For the Love of Lemons

Letitia Clark, Hardie Grant (2025)
Italian-inspired, Sweet and Savoury Recipes

Sweet, sour, sharp and bitter, lemons provide colour, zest and joy on even the darkest of days. From crisp summer salads to deliciously do-able pasta dishes and indulgent sweet delights, For the Love of Lemons celebrates the versatility of this much ... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 13 dní.
35,00€
29,75€

Ako prežiť opicu

Ako prežiť opicu

Anna Šafránková, Fortuna Libri (2018)
Najlepšie rady a tipy

Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
3,90€

Barbecue

Hugh Mangum, Shana Liebman, Phaidon (2025)
Smoked & Grilled Recipes From Across the Globe

The ultimate guide to cooking with fire and smoke, featuring 280 beloved barbecue and grilling recipes from cultures across the globe.Join pitmaster Hugh Mangum on a delicious world tour of barbecue traditions in this vibrant collection of recipes from... Zobraziť viac

🍌 Predobjednávka, vychádza 15. 5. 2025
40,87€
37,36€

Noma 2.0

Noma 2.0

There's a reason Noma sits atop the list of the world's best restaurants. Every bite, every dish, every course surprises, delights, challenges, and deeply satisfies in a way that's unique in the world of dining... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 7 dní.
55,00€

Naturally Vegan

Julius Fiedler, Dorling Kindersley (2025)
Traditional Plant-based Home Cooking from Around the World

Julius Fiedler (@hermann) has made it his mission to travel far and wide, researching and celebrating traditional plant-based food from cultures across the globe. Reinvigorate your cooking with more than 90 extraordinary international recipes, and ... Zobraziť viac

🍌 Predobjednávka, vychádza 15. 5. 2025
31,95€
27,16€

The Pizza Bible

The Pizza Bible

Tony Gemignani, Random House (2014)
Ten Speed Press: A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles--including standards like...

A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles including standards like Neapolitan, Roman, and Chicago, as well as renowned pizza sub-specialties like St. Louis and Californian ... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,40€

The Slovak Cookery

The Slovak Cookery

Ružena Murgová, Štefan Murga, Osveta (2009)
The book contains diverse specialties of the Slovak cuisine, and among them also some almost forgotten delicacies. However,...

The book contains diverse specialties of the Slovak cuisine, and among them also some almost forgotten delicacies. However,... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,20€

Slovenské vinárstva / Slovak Wineries

Slovenské vinárstva / Slovak Wineries - prečítaná (bazár kníh)

Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,70€

Mindful Eating

Rujuta Diwekar, Dorling Kindersley (2024)
Recipes and Food Wisdom from an Indian Kitchen

Discover a holistic approach to food with India’s leading nutritionist Rujuta Diwekar. In this book, she embarks on a year-long journey with her readers, highlighting the rich tapestry of seasonal eating – how, by following simple recipes, one can... Zobraziť viac

🍌 Predobjednávka, vychádza 5. 6. 2025
21,54€
20,00€

Bratislavská kaviareň

Bratislavská kaviareň

Adrián Juráček, Malina Studio (2023)
20 najlepších kaviarní s výberovou kávou / 20 best cafes for speciality coffee

Je to už 10 rokov odkedy ste si v Bratislave mohli prvýkrát vychutnať svetlo praženú kávu pripravenú alternatívnou metódou. Za ten čas vzniklo množstvo pražiarní a kaviarní, ktoré sa označujú nálepkou specialty coffee... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,90€

Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa

Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa - prečítaná (bazár kníh)

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
1,00€

The Food Lab

The Food Lab

J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company (2015)
W. W. Norton & Company: Whether he's boiling hundreds of eggs to figure out what really makes their shells stick or frying...

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to ... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 7 dní.
45,00€

Chinese Enough

In an exploration of her own experience as a first-generation American, Kristina Cho, author of the award-winning baking book Mooncakes and Milk Bread, offers 100 recipes that blend the flavors of traditional Cantonese cooking with California... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
40,42€
34,36€

Slovenské vinárstva / Slovak Wineries

Slovenské vinárstva / Slovak Wineries

Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 3 dni.
19,89€

TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016

TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016

Fedor Malík, TRUNK (2016)
Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali...

Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,30€

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Institut Paul Bocuse Gastronomique

, Octopus Publishing Group (2016)
Hamlyn: The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive...

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
79,80€

Jídlem ke zdraví

Jídlem ke zdraví

Vhodnou stravou si zdraví upevňujeme, ale špatnou zdraví iritujeme. A tato kniha se snaží ukázat i dobrá jídla, která řada strávníků nejí a jsou přitom zdravější než jídla, která řada konzumentů ráda jí... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 3 dni.
3,48€

Everything You Need to Know About Whisky

Everything You Need to Know About Whisky

Nick Morgan, Ebury (2021)
(But are too afraid to ask)

Whisky experts Nick Morgan and The Whisky Exchange open the lid on the whisky industry, revealing what makes one of the world's simplest spirits just so popular. Everything You Need to Know About Whisky will answer all of your burning questions... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,60€

The Necronomnomnom

The Necronomnomnom

Mike Slater, Thomas Roache, W. W. Norton & Company (2019)
Recipes and Rites from the Lore of H. P. Lovecraft

Reading about the slime-covered, non-Euclidean ruins of R'lyeh or the squamous, tentacled deity who slumbers there would make anyone hungry... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
24,00€

The Elements of Baking

The Elements of Baking

Katarina Cermelj, Yellow Kite (2024)
Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan

The Elements of Baking is the definitive guide to making any recipe gluten-free,dairy-free, egg-free, vegan or even gluten-free vegan. Armed with a PhD in Inorganic Chemistry, Katarina Cermelj lays out the science behind baking and the ingredients that... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
26,00€