Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva... Zobraziť viac
Jak se dobře najíst a užít si jídlo i s dnou! Jak upravit svůj jídelníček a přitom neztratit radost z dobrého jídla? Dna je nemoc, která postihuje 10 % obyvatelstva a výrazně omezuje jejich stravovací možnosti... Zobraziť viac
Vo svojej knihe o zelerovej šťave Anthony William hovorí, že keby ľudia poznali účinky tejto zázračnej zelenej tekutiny, vedeli by aj to, že má neuveriteľnú schopnosť uzdravovať a pomáha pri veľkom množstve zdravotných problémov... Zobraziť viac
Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane... Zobraziť viac
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV... Zobraziť viac
Pokračovanie knižného bestselleru Lenivá kuchárka, autorky úspešného blogu Lenivá kuchárka a Blogerky roka 2017. Kniha obsahuje 60 jednoduchých a rýchlych receptov s menším obsahom cukru, z toho 40 variantov bez lepku a 27 bez laktózy.... Zobraziť viac
Jedz a behaj je autobiografický príbeh človeka, ktorý svojou nezlomnou vôľou a vytrvalosťou dokázal, že elitným športovcom sa môže stať aj ten najmenej fyzicky predisponovaný človek, ak do toho dá všetko. Zobraziť viac
Obsah: - Mafiny z údeného lososa - Grilážové mafiny - Pomarančovo-škoricové mafiny - Mafiny z lesného ovocia - Orechovo-hruškové mafiny - Čučoriedkové mafinové slimáky - Valentínske mafiny - Provensálsky mafin s olivami - Gaštanové mafiny s... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Každý z nás chce byť zdravší, silnejší a dožiť sa čo najvyššieho veku. No ktoré metódy naozaj fungujú? Zabudnite na divoké trendové diéty a fitnes programy celebrít. Graham Lawton prináša nový pohľad na zdravie, výživu a životný štýl... Zobraziť viac
Autorky sa v knihe venujú základnej problematike úplne prvých príkrmov pre deti vo veku do 12 mesiacov, najčastejšie kladeným otázkam, s ktorými sa rodič môže stretnúť, a samozrejme, praktickým tipom a receptom na príkrmy... Zobraziť viac
Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole... Zobraziť viac
Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné... Zobraziť viac
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac
Příručka pro začátečníky sous vide vaření – techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací – nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla. Technologii sous vide krok za krokem... Zobraziť viac
Zápal je reakciou imunitného systému, ktorá nás chráni proti toxínom, infekciám a poraneniam. Chronický zápal, ktorý v tele pretrváva dlhú dobu, avšak spôsobuje závažné poškodenie a poruchy vedúce k chronickým ochoreniam... Zobraziť viac
Pro milovníky grilování jsme připravili soubor receptů, které vás překvapí svojí rozmanitostí a naladí do pohodové atmosféry, která ke grilování patří. Vybere si každý, ať už máte rádi masové, vegetariánské nebo třeba sladké... Zobraziť viac
Pomalý hrnec je stálicí českých kuchyní: šetří čas, energii a dokáže připravit chutné a zdravé pokrmy, aniž by přišly o své nutriční hodnoty a vitaminy. Inspirujte se pomalými... Zobraziť viac
V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci aterosklerózy a srdečně-cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak... Zobraziť viac