Pokračovanie knižného bestselleru Lenivá kuchárka, autorky úspešného blogu Lenivá kuchárka a Blogerky roka 2017. Kniha obsahuje 60 jednoduchých a rýchlych receptov s menším obsahom cukru, z toho 40 variantov bez lepku a 27 bez laktózy.... Zobraziť viac
Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ... Zobraziť viac
Avokádová nátierka Tuniaková nátierka Baklažánová nátierka Trojfarebné chuťovky Tatársky biftek s hriankami... Zobraziť viac
Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac
Tretia, tentokrát sladká kuchárka Slovegán ukrýva viac ako 70 vegánskych receptov</b> na obľúbené zákusky z cukrární, najlepšie sladkosti z detstva, najchutnejšie... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných a obľúbenejších surovín ako kuracie prsia, losos, vajcia,.. Zobraziť viac
Nová kniha sestry Anastázie z Kongregácie Dcér Božskej Lásky prináša tentokrát predovšetkým recepty na zaváraniny. Autorka... Zobraziť viac
Najnovšia kuchárka z dielne Jeme zdravo obsahuje 120 našich najobľúbenejších receptov, ktoré sú nielen zdravé, ale naozaj chutia. Na jedlách si pochutnajú deti aj... Zobraziť viac
Dobré recepty treba zachrániť, zachovať a posunúť ďalej. Nesú v sebe kus kulinárskeho dedičstva, ktoré je tak silné, že nezaniká. Možno aj nevedomky si ho so sebou nosíme od malička. Potom ho „rozbalíme“ v našich nových rodinách a prenesieme na svojich .. Zobraziť viac
Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva... Zobraziť viac
Obsah: Ovocný zákusok s aspikom Čokoládový ovocný rez Jahodovo-tvarohová kocka Piškóta s jahodovou penou Medový tunel s... Zobraziť viac
S knihou šéfkuchára Gordona Ramsayho sa naučíte pripravovať skvelé jedlá za 10 minút. Z jednoduchých a čerstvých surovín dostanete to najlepšie za minimum času, či už to bude kuracie souvlaki pre celú rodinu, cestoviny s tekvicou z jedného hrnca,... Zobraziť viac
Radi varíte? Uprednostňujete rýchlu akciu bez zbytočných rečí? Chcete sa stravovať zdravo a za rozumnú cenu? Táto kuchárska kniha v sebe dokonale spája všetko, čo potrebujete... Zobraziť viac
Namiesto do obchodu do špajze. Vytvoriť chuťovo umelecké dielo v zaváracom pohári je totiž ľahké a predovšetkým vynikajúce! Nahliadnite s nami do tajov zavárania a pripravte si zlaté mirabelky, tymianové marhule, nakladané čerešne alebo zaváranú paštétu.. Zobraziť viac
210 nových receptov z bežne dostupných ingrediencií - zdravé inšpirácie od raňajok po večeru -okrem receptov od raňajok po večeru v knihe nájdete aj slané chuťovky a sladké pokušenia -nutričné hodnoty pri každom recepte na celé množstvo a jednu porciu.. Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali... Zobraziť viac
Príručka Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov je určená pre prevádzkarne s veľkou výrobnou lahôdkárskou činnosťou a výrobkov studenej kuchyne... Zobraziť viac
Zaváranie je jednou z najdôležitejších zastávok slnečného obdobia, vďaka ktorej si môžeme na police našej komory vyčarovať skutočné pklady a v pochmúrnych zimných dňoch si nimi môžeme za okamih pripomenúť všetky chute a vône leta... Zobraziť viac
Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek... Zobraziť viac