Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných a obľúbenejších surovín ako kuracie prsia, losos, vajcia,.. Zobraziť viac
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které... Zobraziť viac
Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční Zobraziť viac
Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám... Zobraziť viac
Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac
Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac
Zemiaky tvoria neoddeliteľnú súčasť vyváženého stravovania a vďaka svojim vlastnostiam sú asi najuniverzálnejšie používanou potravinou... Zobraziť viac
Chuť, tradícia a terroir najlepšie remeselne vyrábaných syrov sveta v jednej knihe, v ktorej sa vám prihovorí aj Jamie Oliver. Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Poskytne vám nápady ze surovin, kterými plníte nákupní košíky týden co týden a pak z nich dokola vaříte pár receptů. Jamie vás ale vyzbrojí novými oblíbenci, co dobře fungují! Seznamy surovin na jídla od jedné po šest osob jsou krátké. Najdete tu pokrmy.. Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně... Zobraziť viac
Zemiaky patria k najrozšírenejším druhom potravín a pri varení by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Môžeme ich variť, opekať, smažiť, piecť... Výborné sú v polievkach, šalátoch, predjedlách, ako príloha k hlavnému jedlu, ale i samostatne... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Ľahká, chrumkavá a zdravá – kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo, príloha k hlavnému jedlu alebo ako hlavné jedlo. Šaláty sa hodia vždy, lebo nás osviežia a možno ich rýchlo vykúzliť. Zobraziť viac
Inšpiratívna knižka z novej edície Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na to najlepšie, čo možno pripraviť z čokolády. Lahodné pokrmy s tmavou či bielou čokoládou sú lákavé dobroty ako hlavné jedlo i ako vyhľadávaná pochúťka ... Zobraziť viac
V antice byl sýr nazýván "darem bohů" - labužníci ve starém Římě připravovali ve zvláštních sýrových kuchyních nebo dokonce udírenských dílnách až tucet druhů sýra všech tvrdostí a tvarů, a to i z oslího nebo koňského mléka... Zobraziť viac
Italské sýry jsou jednou z věcí, které proslavily Itálii. Jejich tajemství odhalíte na stránkách této knihy, která odkrývá jejich výrobu, historii i sto nejdůležitějších a nejslavnějších sýrů. Naučí vás vhodné kombinace s víny i s jinými potravinami a.. Zobraziť viac
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá... Zobraziť viac
Historie, výroba a druhy sýrů, uchovávání a servírování, využití v kuchyni, tipy na nákup, přehled sýrů z nejrůznějších krajin, sýry vhodné k nápojům a pro syrové pokrmy, farebné fotografie... Zobraziť viac