Pizza SK OTTOVO - Edice: Ottova kuchárka - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 38 str. - ISBN: 80 Zobraziť viac
Nové vydanie knihy najobľúbenejších receptov zo zemiakov... Zobraziť viac
Nothing beats a plate of cheese and bread and a glass of wine. In this approachable book, cheese and wine expert and award-winning author Fiona Beckett guides you through the types, uses and versatility of cheese... Zobraziť viac
OZ KUL-TUR Zvolen vydáva po reprinte monografie DETVA z roku 1905, v poradí už druhú knihu ako faksimile - teda v podobe, ako vyšla v pôvodnom vydaní. Nová kuchárska kniha Terézie Vansovej, uzrela svetlo sveta prvý raz v roku 1914. V rámci vtedajšieho. Zobraziť viac
Celá desetiletí nám tvrdili, že bychom měli omezovat tuk, a že pokud nehubneme a nejsme zdraví, tak se prostě jen dost nesnažíme. Co když je ale problém v samotné nízkotučné stravě? A co když všechna ta jídla, která jsme si odpírali... Zobraziť viac
Brambory, nebo také zemáky, erteple, kobzole nebo bandury. Do Evropy je v 16. století přivezli španělští námořníci z nově objevené Ameriky. Od těch dob u nás zdomácněly a staly se nedílnou součástí českého jídelníčku. Připravte si podle našich receptů... Zobraziť viac
„Hostina bez sýru je jako kráska bez jednoho oka“ praví motto kuchařky , která vás chce tohoto omylu vyvarovat a nabízí vám návody na následující druhy jídel: polévky a sýr, předkrmy a sýr, ryby a sýr, drůbež a sýr, maso a sýr, dezerty a... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Křížovky s recepty na jídla z brambor... Zobraziť viac
Kniha předkládá návody na klasická jídla, jako je bramborová polévka s pórkem a plněné brambory, ale i svůdné výtvory kuchyní celého světa... Zobraziť viac
Táto knižka obsahuje fantastické recepty, podľa ktorých možno pripravovať obľúbené a univerzálne jedlá zo zemiakov. Objavte... Zobraziť viac
Ľahká, chrumkavá a zdravá - kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo,... Zobraziť viac
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste... Zobraziť viac
"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..." Zobraziť viac
Zemiaky tvoria neoddeliteľnú súčasť vyváženého stravovania a vďaka svojim vlastnostiam sú asi najuniverzálnejšie používanou... Zobraziť viac
An indispensable handbook for both novice cheeselovers and mature connoisseurs alike, The Sheridans' Guide to Cheese is a complete guide to the cheeses of the world, featuring tasting notes, wine- and flavour-pairings and delicious recipes... Zobraziť viac
Zemiaky patria k najrozšírenejším druhom potravín a pri varení by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Môžeme ich variť, opekať,... Zobraziť viac
Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou... Zobraziť viac
Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel... Zobraziť viac