Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zemiaky

Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste...

Ikar (2008)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,92€

📚Prečítaná za 5,46€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá od rôznych knedličiek cez šúľance, talianske gnocchi až po švajčiarske rösti. Okrem klasických varených, pečených a vyprážaných jedál sa oboznámite s nápaditými pochúťkami na párty, vďaka ktorým sa zemiaky dostali do stredobodu záujmu vyberanej kuchyne. Nechajte sa prekvapiť zemiakovými lodičkami, zemiakovým suflé či delikátnymi zemiakovými tortičkami.

Zemiaky možno variť v pare alebo vo vode, piecť, grilovať, môžu byť strúhané a krájané alebo pečené v šupe - spôsob prípravy je takmer nevyčerpateľný a paleta tradičných aj inovatívnych receptov láka k labužníckym objavom. Nechajte sa inšpirovať množstvom chutných jedál a spoznávajte zemiaky z celkom novej stránky.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2008 ISBN: 9788055116563 Rozmer: 215×275 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách