Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám... Zobraziť viac
Pravý chlieb sa pečie s kváskom, aj keď jeho príprava je časovo náročnejšia, než ako keby sme pracovali s droždím. Je dôležité si správne zadeliť čas medzi kváskovaním, miesením a pečením... Zobraziť viac
V súčasnosti nájdete v obchodoch širokú ponuku slaných dobrôt, ak však túžite po domácich chutiach a máte trošku času, za... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Knižka obsahuje 500 chutných receptov na prípravu pizze, rôznych placiek aj posúchov. Výber klasických pízz z celého sveta vrátane talianskych calzone, ale aj indických chlebov, amerických bochníkov, mexických tortíll či francúzskych fougasse... Zobraziť viac
Cestoviny sú súčasťou jedálnička už od čias antického Ríma. V súčasnosti sú však oveľa obľúbenejšie než kedykoľvek predtým, či už ide o úžasnú rozmanitosť talianskych cestovinových špecialít, alebo o ázijské cestovinové jedlá... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha pre všetkých tých, ktorí chcú vyčariť jednoduché lákavé a chutné pohostenie... Zobraziť viac
Či už máte chuť dať si na raňajky čerstvo upečený peceň, alebo si pripraviť maškrtu k čaju, publikácia Chlieb poskytuje recepty na každú príležitosť od neodolateľných bagiet plnených hubami na cesnaku po jednoduché každodenné obľúbené pokrmy... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Množstvo príťažlivých, nezvyčajných receptov s mäsom, syrom a ovocím. V úvode knihy nájdete obsažné informácie o surovinách, prísadách, nákupe, skladovaní a príprave šalátov... Zobraziť viac
Šaláty sa v súčasnosti, keď sa do popredia dostáva myšlienka zdravého stravovania, tešia stále väčšej obľube, najmä pre svoju rozmanitosť, jednoduchú prípravu a priaznivú energetickú hodnotu. Podávajú sa ako príloha k hlavným... Zobraziť viac
Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Kniha Šaláty na celý rok vám pomôže zbaviť sa stresu pri plánovaní jedálneho lístka. Úžasná zbierka medzinárodných receptov obsahuje mnoho nápadov na vyvážené šaláty, ktoré môžu slúžiť ako hlavné jedlo, predjedlo, príloha alebo dezert... Zobraziť viac
Rýchlo, tvorivo a typicky po taliansky... Zobraziť viac
Vynikajúce drobné pečivo, koláče, torty a pečené darčeky... Zobraziť viac
Inšpiratívna knižka z novej edície Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na to najlepšie, čo možno pripraviť z čokolády. Lahodné pokrmy s tmavou či bielou čokoládou sú lákavé dobroty ako hlavné jedlo i ako vyhľadávaná pochúťka ... Zobraziť viac
Objavte zaujímavé chute vo svete šalátov! Zobraziť viac
K Vianociam nepochybne patrí aj vôňa domácich koláčov a pečiva. S našou kuchárskou knihou zvládnete vianočné pečenie v príjemnej pohode. Nájdete v nej okrem klasík... Zobraziť viac
Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva... Zobraziť viac
Po úspechu knihy 103 zákuskov vám prinášame ďalšiu knihu sestry Anastázie, ktorá určite poteší všetkých, ktorí majú radi zdravú výživu... Zobraziť viac