Cestoviny pre každého Zobraziť viac
Cestoviny sú súčasťou jedálnička už od čias antického Ríma. V súčasnosti sú však oveľa obľúbenejšie než kedykoľvek predtým, či už ide o úžasnú rozmanitosť talianskych cestovinových špecialít, alebo o ázijské cestovinové jedlá... Zobraziť viac
Čítanie pre gurmánov a labužníkov, veľká kuchárska kniha prináša 450 receptov na každú príležitosť... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha, ktorá je celá venovaná jedlám z cestovín... Zobraziť viac
K Vianociam nepochybne patrí aj vôňa domácich koláčov a pečiva. S našou kuchárskou knihou zvládnete vianočné pečenie v príjemnej pohode. Nájdete v nej okrem klasík... Zobraziť viac
V knihe nájdete najobľúbenejšie jedlá tradičnej kuchyne s použitím klasického rezancového cesta, počnúc cestovinovou polievkou cez tvarohové rezance až po zapekané cestoviny. Dúfame, že táto zbierka receptov bude každého motivovať, aby sa s odvahou.... Zobraziť viac
Cestoviny od špagiet s paradajkovou omáčkou po lahodné zapekané cannelloni či gnocchi s rukolovým pestom lámu všetky svetové rekordy v chuti a kreativite a stali sa... Zobraziť viac
Cestoviny sú súčasťou jedálnička už od čias antického Ríma. V súčasnosti sú však oveľa obľúbenejšie než kedykoľvek predtým, či už ide o úžasnú rozmanitosť talianskych cestovinových špecialít, alebo o ázijské cestovinové jedlá... Zobraziť viac
Každý sa poteší pariacej sa mise chutných cestovín. Zobraziť viac
Cestoviny prinášajú ľuďom radosť! Či sa pustíte do jednoduchého receptu, alebo zvolíte zložitejší postup, budete ich podávať ako predjedlo, v polievke, ako hlavné jedlo, či dokonca ako dezert, vždy nimi zapôsobíte... Zobraziť viac
Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta... Zobraziť viac
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac
Rýchlo, tvorivo a typicky po taliansky... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Jedlá z cestovín majú dlhoročnú tradíciu nielen v T aliansku, ktoré sa považuje za domovskú krajinu cestovín, ale aj u nás. Už naše staré mamy dokázali pripraviť z cestovín veľmi chutné slané, ale aj sladké jedlá. Cestoviny sú potraviny, ktoré môžeme... Zobraziť viac
Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám... Zobraziť viac
Autor populárnych kuchárskych kníh David Joachim predstavuje netradičnú kolekciu jedál založených na vynikajúcich hotových omáčkach. Dozviete sa, ako si poľahky pripraviť lahodné omáčky z rajčín, omáčku alfredo, bazalkové pesto a omáčku so syrom čedar,... Zobraziť viac
Výroba domácich cestovní - Rezancové cesto, strúhané cesto, halušky a knedličky do polievok... Zobraziť viac
Kniha nás oboznámi s rozličnými druhmi cestovín, s tým, ako ich pripravovať aj doma a správne variť... Zobraziť viac
Cestoviny od špagiet s paradajkovou omáčkou po lahodné zapekané cannelloni či gnocchi s rukolovým pestom lámu všetky svetové rekordy v chuti a kreativite a stali sa... Zobraziť viac