Kuchařka nabízí velký výběr receptů z celého světa – vedle polévek a lehkých pokrmů obsahuje také masité a zeleninové hlavní pokrmy, těstoviny s rybami a plody moře, a dokonce dezerty... Zobraziť viac
Jednoduchá a názorná kuchařka 82 rychlých a nápaditých receptů, které pocházejí ze slunné a přátelské Itálie. Pracovní postup pro přípravu těstovin na mnoho způsobů naleznete na fotografiích jednotlivých fází přípravy... Zobraziť viac
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku... Zobraziť viac
Výber tých najlepších nátierok... Zobraziť viac
Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva... Zobraziť viac
Studené jedlá sú neodmysliteľnou súčasťou rýchleho občerstvenia v našej uponáhľanej dobe, ale aj vítaná zmena pri posedeniach. Knižka sa týka studenej kuchyne, to neznamená, že sa v nej nebude variť, smažiť či piecť... Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok... Zobraziť viac
Jíte rádi zdravě a lehce? Chcete být v dobré kondici a plní energie? Pak není nad saláty z čerstvé zeleniny!... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Nátierky sú mimoriadne vďačným pokrmom a pochúťkou. Ich príprava je zväčša nenáročná a rýchla... Zobraziť viac
Naozaj dobrá kuchyňa. Zobraziť viac
Z obsahu: Syrová nátierka s mandľami, Bryndzová nátierka s reďkovkami a natvrdo uvarenými vajcami... Zobraziť viac
Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ... Zobraziť viac
Neodmysliteľnou súčasťou zdravej výživy je zelenina, ktorá obsahuje množstvo vitamínov nevyhnutných pre zdravie, vlákninu, priaznivo ovplyvňujúcu peristaltiku čriev. Zobraziť viac
Studené jedlá sú neodmysliteľnou súčasťou rýchleho občerstvenia v našej uponáhľanej dobe, ale aj vítaná zmena pri posedeniach. Knižka sa týka studenej kuchyne, to neznamená, že sa v nej nebude variť, smažiť či piecť... Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok... Zobraziť viac
Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept... Zobraziť viac
Množstvo skvelých receptov na tradičné i nezvyčajnejšie šaláty zo zeleniny, s mäsom alebo rybami, ryžou či cestovinami ako aj na syrové a chutné ovocné šaláty... Zobraziť viac
Knida dobrých receptov Zobraziť viac