Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek... Zobraziť viac
Množstvo príťažlivých, nezvyčajných receptov s mäsom, syrom a ovocím. V úvode knihy nájdete obsažné informácie o surovinách, prísadách, nákupe, skladovaní a príprave šalátov... Zobraziť viac
Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale nechcete sa vzdať svojich obľúbených pokrmov? V našej modernej kuchárskej knihe nájdete veľa originálnych nápadov ako pridať zeleninu ku každému jedlu, a tak vyhovieť požiadavkám lekárov... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Šaláty sa v súčasnosti, keď sa do popredia dostáva myšlienka zdravého stravovania, tešia stále väčšej obľube, najmä pre svoju rozmanitosť, jednoduchú prípravu a priaznivú energetickú hodnotu. Podávajú sa ako príloha k hlavným... Zobraziť viac
Výber tých najlepších nátierok... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
Množstvo príťažlivých, nezvyčajných receptov s mäsom, syrom a ovocím. V úvode knihy nájdete obsažné informácie o surovinách, prísadách, nákupe, skladovaní a príprave šalátov... Zobraziť viac
Cestoviny prinášajú ľuďom radosť! Či sa pustíte do jednoduchého receptu, alebo zvolíte zložitejší postup, budete ich podávať ako predjedlo, v polievke, ako hlavné jedlo, či dokonca ako dezert, vždy nimi zapôsobíte... Zobraziť viac
Studené jedlá sú neodmysliteľnou súčasťou rýchleho občerstvenia v našej uponáhľanej dobe, ale aj vítaná zmena pri posedeniach. Knižka sa týka studenej kuchyne, to neznamená, že sa v nej nebude variť, smažiť či piecť... Zobraziť viac
Objavte zaujímavé chute vo svete šalátov! Zobraziť viac
Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky. Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok... Zobraziť viac
Veľká kuchárska kniha, ktorá je celá venovaná jedlám z cestovín... Zobraziť viac
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu... Zobraziť viac
Rýchlo, tvorivo a typicky po taliansky... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
Ľahká, chrumkavá a zdravá – kuchyňa šalátov prekvapuje vynikajúcimi vitamínovými bombami. Či už ako samostatné predjedlo, príloha k hlavnému jedlu alebo ako hlavné jedlo. Šaláty sa hodia vždy, lebo nás osviežia a možno ich rýchlo vykúzliť. Zobraziť viac
Po úspechu knihy 103 zákuskov vám prinášame ďalšiu knihu sestry Anastázie, ktorá určite poteší všetkých, ktorí majú radi zdravú výživu... Zobraziť viac