Kniha, ktorá prichádza na trh v slovenskom preklade, od svojho originálneho vydania v r. 2006 vyšla už v 9 jazykoch, ako... Zobraziť viac
Sme oblkopení ľuďmi, ktorí chcú schudnúť, ľuďmi, ktorí riešia svoje problémy jedlom, ako aj tými, ktorí prestanú jesť v... Zobraziť viac
Naozaj žijeme v dobe jedovej? Na túto otázku i mnoho ďalších vám odpovie kniha, ktorá vám ponúka nielen zaujímavé čítanie, ale aj veľa podnetov na zamyslenie. Zobraziť viac
Dyspepsia v najširšom zmysle slova predstavuje súbor príznakov a ťažkostí, ktoré sa spájajú s porušenou činnosťou tráviacich orgánov, s výnimkou bolestí. Publikácia je rozdelená na všeobecnú časť, kde sa dočítate o zložení a činnosti žalúdka... Zobraziť viac
V Bulharsku má prírodná medicína veľmi dlhú históriu. Vo svete ju preslávil prof. Mermerski, ktorý sa jej aktívne venuje vyše 50 rokov. Počas dlhých rokov sa mu podarilo zozbierať množstvo receptov na prípravu prírodných liečiv a stravy s liečivými... Zobraziť viac
Liečitelia v krajinách Východu si oddávna veľmi cenili liečivé vlastnosti kurkumy. Túto skúsenosť od nich prevzali lekári po celom svete. Gréci odstraňovali následky hojných hostín kurkumou zavinutou do chlebovej placky, kurkumu používal... Zobraziť viac
Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá... Zobraziť viac
Ochorenia, ako sú choroby srdca a ciev, rakovina, cukrovka, vysoký krvný tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a ďalšie), ktoré si každý rok aj u nás vyžiadajú tisíce ľudských životov... Zobraziť viac
Silný imunitný systém človeka je základom zdravia. Táto jedinečná kniha vás oboznámi s najdôležitejšími potravinami, ktoré imunitný systém podporujú... Zobraziť viac
Po mimoriadne úspešnom prvom vydaní knižky prichádza autorka Paulína Závodská s druhým pokračovaním. Verím, že vám táto kniha pomôže zorientovať sa v záhadnom ochorení, akou je histamínová intolerancia a nájdete v nej veľa obľúbených receptov vhodných... Zobraziť viac
Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá... Zobraziť viac
Lekárska veda urobila pri liečení a predchádzaní chorôb pomocou živín v posledných rokoch nesmierne pokroky. Autorka tejto publikácie sa špecializovala na ortomolekulárnu medicínu, ktorá lieči živinami, t. j. látkami obsiahnutými v ľudskom tele... Zobraziť viac
Táto kuchárka plná lákavých receptov Vám vďaka vedecky overenej metóde vyvinutej v Spojených štátoch pomôže znížiť vysoký krvný tlak až o 10 percent. Kľúčom je nízky obsah soli, dostatok ovocia a zeleniny bohatých na draslík... Zobraziť viac
Každý z nás bol už aspoň raz chorý alebo opatroval niekoho chorého. Vtedy zvyčajne vyhľadáme lekára, ktorý nám predpíše vhodný liek. Nie vždy to však stačí na uzdravenie... Zobraziť viac
Urobte si poriadok vo svojej domácej lekárničke a naplňte jej priehradky liečivými a chutnými potravinami! Začnite sa viac spoliehať na zdravé jedlo a menej na lieky. V tejto modernej publikácii nájdete všetky potrebné odpovede... Zobraziť viac
Je surová mrkva zdravšia ako varená? Väčšina ľudí si myslí, že áno. V tejto knihe môžete zistiť, prečo to nie je pravda. Zobraziť viac
Med – sladký prírodný zázrak, pozná každý z nás. Nie každý však vie, aké priaznivé účinky môže mať med a ostatné včelie produkty na ľudský organizmus... Zobraziť viac
Med – sladký prírodný zázrak, pozná každý z nás. Nie každý však vie, aké priaznivé účinky môže mať med a ostatné včelie produkty na ľudský organizmus... Zobraziť viac
Viete, akú vhodnú stravu, aké vitamíny, minerály a stopové prvky máte svojmu telu poskytnúť pri konkrétnych ťažkostiach, aby ste zmiernili ich prejavy alebo dokonca ich odstránili?... Zobraziť viac
...histamín, záhadný, nevyspytateľný, nikdy sme ho nevideli a predsa nás vie potrápiť. Kniha ŽIJEME s HISTAMÍNOM prináša odpovede na mnohé otázky. Pomáha zorientovať sa vo svete histamínu podľa najnovších vedeckých poznatkov... Zobraziť viac