V knihe Liečenie šťavami predstavuje autorka, odborníčka na prírodnú medicínu, jednoduché recepty na čo najlepšie využitie byliniek, ktoré by nemali... Zobraziť viac
Nesmierne dôležitá pre zdravie je rovnováha kyselín a zásad. Ak chcete zakročiť proti rozličným príznakom chorôb alebo proti... Zobraziť viac
Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertov. Obsahuje recepty bez klasickej múky a bez klasického cukru, ktoré sú vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou alebo alergiou na lepok, pre všetkých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu... Zobraziť viac
Prirodzené zdravie zásluhou látkovej výmeny. Hospodárenie s kyselinami a zásadami v organizme má veľký vplyv na naše... Zobraziť viac
Bohatý zdroj poznatkov o tom, ako si udržať zdravý organizmus, čistú pokožku a jasnú myseľ. Príručka poskytuje bezpečné a... Zobraziť viac
V knihe Potulky za zdravou kuchyňou ťa čaká: 84 originálnych zdravších receptov vrátane thajských, srílanských, vietnamských, ale i slovenských receptov + recepty zo sveta, ktorými sme sa inšpirovali napríklad v Taliansku, Grécku, Malajzii, či... Zobraziť viac
400-stranová kniha, v ktorej budú recepty zo špeciálov Milujeme sladké a Sviatky a pridáme veľa nových receptov. Kniha obsahuje 90 receptov na sladké, 30 receptov na Veľkú noc, 60 receptov na Vianoce, 30 receptov na Silvestra, 30 bezlepkových, 30... Zobraziť viac
Táto kuchárka plná lákavých receptov Vám vďaka vedecky overenej metóde vyvinutej v Spojených štátoch pomôže znížiť vysoký krvný tlak až o 10 percent. Kľúčom je nízky obsah soli, dostatok ovocia a zeleniny bohatých na draslík... Zobraziť viac
Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky... Zobraziť viac
Bezlepkové kváskovanie je kucharska kniha,ktorá pomôže ľuďom začať kváskovať z múk bez lepku. Ako zo zmesí tak aj z jednodruhových prirodzene bezlepkových muk. Taktiež je veľmi vhodná pre ľudí z histaminovou intoleranciou nakoľko.... Zobraziť viac
Zdravá výživa a zdravé pečenie sú súčasťou moderného životného štýlu. V druhej knihe známej blogerky a popularizátorky pečenia z kvásku, Lenky Mančíkovej, sa dozviete, ako zdravo sladiť a ktoré suroviny je vhodné použiť na... Zobraziť viac
Pútavé, napínavé a nesmierne zaujímavé čítanie o tom, aké taktiky a nezdravé technologie sa používajú pri výrobe a distribúcii priemyselne spracovávaných potravín, ako sú rôzne sladké tyčinky a keksy, zemiakové lupienky, polotovary... Zobraziť viac
Pšeničný mozog je prevratná a aktuálna kniha, v ktorej renomovaný neurológ David Perlmutter, MD, odkrýva zistenie, ktoré sa už príliš dlho skrývalo v medicínskej literatúre: sacharidy vám môžu zničiť mozog... Zobraziť viac
Mnohí ľudia, ktorí musia zo svojej stravy vynechať lepok, si kladú otázku, ako upiecť všetky tie bábovky, koláče alebo... Zobraziť viac
Táto knižka je užitočným sprievodcom pre každého, kto nečaká na čarovnú pilulku, ale berie zodpovednosť za svoje zdravie predovšetkým do vlastných rúk. Autorka Zobraziť viac
"Je to výnimočná kniha, nič podobné som doteraz nečítala. Hovorí o dôležitosti pohybu, správnom stravovaní sa, ale zároveň o tom, ako prijať seba samého. Nie je to návod, ako schudnúť, ani ako sa stať profesionálnym športovcom... Zobraziť viac
Pôst pre každý typ. Zbavte telo jedov, načerpajte životnú silu a obnovte svoju vnútornú rovnováhu s využitím stáročných... Zobraziť viac
Napriek tomu, že škodlivé látky sa v súčasnom svete nachádzajú všade okolo nás, teda aj v potrave, stále sa dostatočne nezaujímame o to, čo jeme. Škodliviny v potravinách sú pritom veľmi nebezpečné, pretože spravidla sa vyskytujú v malých dávkach... Zobraziť viac