Jamie Oliver predstavuje vyše 125 nových receptov, ktoré sú oslavou stredomorských surovín, chutí a vôní. Na každý recept budete potrebovať iba 5 surovín, čo znamená, že pripravíte chutné a jednoduché jedlá bez siahodlhého nákupného zoznamu... Zobraziť viac
In five knockout chapters covering Midweek Meals, Weekend Wins, Trusty Traybakes, Cupboard Love and Perfect Puds, Jamie has produced a cookbook that will fit seamlessly into your life. Zobraziť viac
Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných a obľúbenejších surovín ako kuracie prsia, losos, vajcia,.. Zobraziť viac
Jamie Oliver ponúka vyše 120 receptov, podľa ktorých pripravíte jednoduché lahodné pokrmy v jednom hrnci, pekáči alebo panvici. Na každý recept budete potrebovať menej než osem surovín, čo znamená minimum námahy (a umývania riadu) a maximum pohodlia... Zobraziť viac
Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café. Zobraziť viac
Existuje veľká rôznorodosť v ich životnom štýle, varení, tradíciách a dialektoch. A to je tiež dôvod, prečo sa mi ako šéfkuchárovi zdá táto krajina tak čertovsky vzrušujúca... Zobraziť viac
Šéfkuchár bez čapice je celý o tom, ako ľuďom treba dodať sebadôveru a pomôcť im, aby sa cítili v kuchyni uvoľnene. Jedlá, ktoré pripravuje Jamie, dokážu všetci - dokonca aj tí, ktorí majú z kuchyne panicky strach. Zobraziť viac
Spolu s novými časťami televízneho seriálu Jamieho Olivera, v ktorých zriadil reštauráciu a zároveň školu pre mladých šéfkuchárov, je kniha U Jamieho v kuchyni základným sprievodcom pre ľudí, ktorí milujú skvelé jedlo a chcú variť. Zobraziť viac
Spolu s novými časťami televízneho seriálu Jamieho Olivera, v ktorých zriadil reštauráciu a zároveň školu pre mladých šéfkuchárov, je kniha U Jamieho v kuchyni základným sprievodcom pre ľudí, ktorí milujú skvelé jedlo a chcú variť. Zobraziť viac
Šéfkuchár bez čapice je celý o tom, ako ľuďom treba dodať sebadôveru a pomôcť im, aby sa cítili v kuchyni uvoľnene. Jedlá, ktoré pripravuje Jamie, dokážu všetci - dokonca aj tí, ktorí majú z kuchyne panicky strach. Zobraziť viac
Podobne ako jeho prvé dve knihy obsahujú aj Dni plné chutí recepty na fantastické šaláty, cestoviny, mäsá, ryby, chleby a dezerty na každú príležitosť... Zobraziť viac
Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café. Zobraziť viac
Podobne ako jeho prvé dve knihy obsahujú aj Dni plné chutí recepty na fantastické šaláty, cestoviny, mäsá, ryby, chleby a dezerty na každú príležitosť... Zobraziť viac
This title helps you make complete meals, from kitchen to table in no time at all. In the bestselling Jamie's 30-Minute Meals, Jamie Oliver will teach you how to make good food super fast!... Zobraziť viac
Jamie's 5 Ingredients - Quick and Easy Food is the brand new cookbook from Jamie Oliver. Cooking doesn't have to be... Zobraziť viac
Following the record-breaking success of 30-Minute Meals, Britain's most-popular cookbook of all time, Jamie Oliver brings us the even-better 15-Minute Meals... Zobraziť viac
Jamie's Super Food Family Classics continues with the popular philosophy behind Jamie's Everyday Super Food, bringing exciting healthy eating to the heart of the home. Freshen up your family favourites and expand your ... Zobraziť viac
Ever since working at the River Cafe for Ruth Rogers and Rose Gray, Jamie Oliver has had a serious passion for Italian food... Zobraziť viac
Being with our loved ones has never felt so important, and great food is the perfect excuse to get together. Each chapter features a meal, from seasonal feasts to curry nights, with a simple, achievable menu that can be mostly prepped ahead... Zobraziť viac
It draws on knowledge and cooking skills to help you make better choices, showing you how to buy economically and efficiently, get the most out of your ingredients, save time and prevent food waste... Zobraziť viac