V Šéfkuchárovi bez čapice Jamie uplatňuje svoju zásadu:"Jedlo úplne obnažte a potom nechajte prejaviť jeho podstatu." Týka sa to všetkých jedál - od šalátov po pečienky, od cestovín až po zákusky. Vytvoril spoľahlivý repertoár jednoduchých, neformálnych, ale vynikajúcich receptov, ktoré kombinujú výrazné chute s čerstvými prísadami. Zároveň sa vyhýba kulinárskemu žargónu a všetkým komplikovaným a časovo náročným postupom, ktoré by nakoniec nepriniesli žiadaný efekt.
Táto kniha sa bude páčiť každému - od tých, čo obľubujú veľkolepé, moderné, ale jednoduché jedlá, až po tých, čo síce chcú pripravovať fantastické jedlá, ale nemajú čas stráviť pri varení celú noc.
Rok vydania:
2002Rozmer:
180×240 mmPočet strán:
249Väzba:
pevná s prebalomJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Spektrum grafik
Obchodný názov: Spektrum Grafik, a.s.Adresa: Partizánska cesta 116A 974 01 Banská Bystrica Slovenská republikaE-mail: sgrafik@spektrumgrafik.sk