Taliansko je domovom veľmi starej a dnes opäť veľmi obľúbenej a uznávanej prírodnej kuchyne, ktorá poskytuje človeku lahodnú vôňu čerstvej zeleniny, pôžitok z pečeného alebo grilovaného mäsa či rýb, nenahraditeľnú chuť cestovín, zeleného olivového oleja a červeného vína. Ak sa zbavíme predstavy, že reprezentantom talianskej kultúry stravovania sú špagety s paradajkovou omáčkou, pizza a tiramisu, nebude nám nič stáť v ceste odhaleniu bohatstva tejto kuchyne. V knihe nájdete 73 originálnych receptov, obohatených o rozprávanie o zvykoch a stravovacích návykoch ľudí z rôznych regiónov tejto úžasnej krajiny.
Rok vydania:
2002Rozmer:
170×240 mmPočet strán:
190Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Slovart
Obchodný názov: Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o.Adresa: Bojnická 10 831 04 Bratislava Slovenská republikaE-mail: slovart@slovart.sk