Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kedysi tu žili vlky


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,90€
Zľava 27%
10,10€

📚Prečítaná za 7,65€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nezabudnuteľný príbeh o výnimočnej žene a jej zúfalom úsilí zachrániť tvory, ktoré miluje.

Inti Flynnová prichádza do Škótska ako vedúca tímu biológov, ktorých úlohou je vypustiť štrnásť vlkov dravých do voľnej prírody v odľahlej časti Škótskej vysočiny. Inti dúfa, že sa jej podarí prinavrátiť život nielen zomierajúcej krajine, ale aj svojej dvojičke Aggie, traumatizovanej hroznými udalosťami, pre ktoré sa sestry odsťahovali z Aljašky.
Vedomie, akých krutostí sú ľudia schopní voči divokej prírode aj voči sebe navzájom, zmenilo Inti na nepoznanie. Vlkom sa však v novom prostredí prekvapivo darí, Inti pomaly stráca ostražitosť a otvára sa priateľstvám i láske. Jedného dňa sa objaví mŕtvola miestneho farmára a Inti vie, koho budú všetci viniť z jeho smrti. Podujme sa na riskantný krok, aby svojich vlčích zverencov ochránila. Ale ak farmára nezabili vlky, kto potom? A ako sa Inti zachová, keď zistí, že muž, do ktorého sa zaľúbila, je pravdepodobne hlavný podozrivý?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Once There Were Wolves Rok vydania: 2021 ISBN: 9788022023382 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny

Zaradené v kategóriách