Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zlaté puto - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Ivica ĎuricováAdlervia Press (2016) • Séria Zlaté puto • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,90€
Zľava 35%
7,74€

📚Nová za 9,10€ (Zľava 24%) Zobraziť novú knihu

Pripravte sa na návykový romantický triler, kde hrdina zradí jej dôveru, zloduch sa zmení na hrdinu a ona si musí vybrať nielen medzi nimi, ale aj medzi záchranou seba alebo celého sveta.

Sofiin pokojný život majiteľky baliaceho servisu sa zmení na nočnú moru, keď sa v jej obchode zjaví záhadný agent William s mysterióznym kameňom a vezme ju na nebezpečnú misiu do Ríma. Tam ju unesie Williamov rival Adam a nič netušiacu civilistku obvinia z vraždy. Práve keď si myslí, že všetka nádej na návrat do normálneho života je stratená, zloduch sa zmení na nečakaného hrdinu a pomôže jej dostať sa von z väzenia.

Sofia sa zapletie do nebezpečného milostného trojuholníka a musí si vybrať medzi osudovým „zlatým putom“, ktoré zdieľa s Williamom a Adamovou fascinujúcou temnotou a divokou slobodou.

(Ne)obyčajná civilistka sa ponorí do smrtiacej špionážnej hry a musí čeliť ďalšiemu skľučujúcemu rozhodnutiu. Bude spolupracovať so zloduchmi a zachráni samu seba, alebo povstane pre vyššie dobro, ochráni tajomstvá ukryté pod rímskymi ulicami a bude tak čeliť istej smrti?

Každý, koho stretneme, s nami nadviaže isté puto. Niektoré z týchto pút sú však „zlaté“… Pripojte sa k Sofii a dvom neodolateľným agentom na emocionálnej horskej dráhe, na ktorej ich čakajú preteky s časom a ponorenie sa do hlbín lojality, túžby, zrady a sily rozhodnutí, ktoré môžu zmeniť úplne všetko.
Túžite po vzrušujúcej akcii a postavách, ktorých chémia na vás vyskočí z každej druhej strany? Milovali ste Upírske denníky a bratov Salvatorovcov, alebo napätie v knihách Dana Browna? Potom bude Zlaté puto práve pre vás.



Rok vydania: 2016 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 350 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny

Zaradené v kategóriách