Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Reťaz

Adrian McKintyIkar (2020)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
13,90€
Zľava 28%
10,00€

📚Prečítaná za 7,65€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rozvedená Rachel Kleinová sa ocitne v hľadáčiku geniálnych zločincov. Ak chce zachrániť svoju jedinú dcéru, musí spáchať ťažký zločin. Každý rodič to pozná – ráno odvezie dieťa na zastávku a venuje sa iným povinnostiam. Stačí však jeden hovor z neznámeho čísla a všetko sa razom zmení. Neznáma žena Rachel oznámi, že jej dcéra Kylie je spútaná na zadnom sedadle a smeruje na neznáme miesto. Ak ju chce ešte niekedy vidieť, musí do bodky dodržať inštrukcie, zaplatiť výkupné a uniesť ďalšie dieťa. Nie je to obyčajný únos – aj volajúca je matka, a ak sama neurobí, čo jej prikázali, príde o syna.

Nie ste prvá a ani posledná. Odteraz je Rachel ohnivkom reťaze, nekonečnej dômyselnej postupnosti, ktorá robí z obetí zločincov a niekoho ďalšieho rozprávkovým boháčom. Pravidlá sú jednoduché, morálny tlak neznesiteľný, postup prostý: zožeňte peniaze, nájdite obeť a potom urobte, čo ste ešte pred dvadsiatimi štyrmi hodinami považovali za nemožné. Reťaz vie, že rodičia spravia pre svoje dieťa čokoľvek. A únos je iba začiatok.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Chain Rok vydania: 2020 ISBN: 9788055174303 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 368 Väzba: pevná Štýl: mysterióznyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách