Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nové receptúry a technológia pokrmov

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
37,51€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788089350209 Rozmer: 218×310 mm Počet strán: 1270 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách