Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Môj príbeh z háremu

Tisíc a jedna noc v posteli brunejského sultána. Autobiografický príbeh mladého dievčaťa, ktoré "zbieranie životných...

Jillian LaurenEvitapress (2010) • Edícia Svetovky

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
10,99€

📚Prečítaná za 6,04€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tisíc a jedna noc v posteli brunejského sultána.
Autobiografický príbeh mladého dievčaťa, ktoré "zbieranie životných skúseností" zaveje až do moderného háremu. Obrovské sumy peňazí, drahé šperky, bezstarostný život, ale aj súperenie o priazeň brunejského sultána na exotickom Borneu. Spoveď luxusnej prostitútky. Môže vás lákať, môže sa vám hnusiť, no nemôžete ju ignorovať!

Jill vyrastá ako adoptovaná dcéra v priemernej americkej rodine. Konflikty s otcom a nepokojná povaha ju ženú preč z domu, už v tínedžerskom veku začne pracovať ako tanečnica v kluboch a striptérka, neodmietne ani ponuku ísť robiť "spoločníčku" bohatému mužovi na opačný koniec sveta. Tým mužom je princ z Bruneja, exotickej krajiny na ostrove Borneo. Jill sa spolu s desiatkami ďalších dievčat z celého sveta stane súčasťou jeho moderného háremu plného luxusu a monitorovaného kamerami. Nevyhne sa však ani súboju jednotlivých spoločníčok o princovu priazeň.
Po roku sa Jill vracia z atraktívneho prostredia východnej Ázie do bežného života v Amerike, aklimatizuje sa však len ťažko. Pokúša sa o kariéru herečky, pátra po svojich skutočných rodičoch, otehotnie s mužom, ktorý ju nemiluje...
Exotický príbeh ženy, ktorá nič vo svojom živote neľutuje.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788089452118 Rozmer: 110×185 mm Počet strán: 264 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách