Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Žite ako mačka

40 rád, ktoré vám pomôžu žit lepšie, pokojnejšie a štastnejšie


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,99€

📚Prečítaná za 9,09€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prvá kniha inšpirovaná mačkami, plná nápadov, ako lepšie prežiť každý deň!

Najlepším životným koučom je mačka. Môže nás inšpirovať? Naši štvornohí priatelia už dávno pochopili, o čom je život. Toto poznanie viedlo Stéphana Garniera k napísaniu jedinečnej príručky osobného rozvoja, ktorú držíte v rukách.

Mačka je slobodná, pokojná, všímavá, opatrná, elegantná, charizmatická, nezávislá, hrdá, samostatná. Tieto obdivuhodné vlastnosti môžete v sebe ľahko a každý deň rozvíjať aj vy, ak sa budete inšpirovať jej životným štýlom. V tejto knihe vám Stéphane Garnier a jeho mačací spoločník Ziggy krok za krokom ukážu, ako sa vám môže zlepšiť život, ak si vezmete príklad z mačky. Naberte odvahu byť zvedaví, pokojní a nároční, nebojte sa slobodne premýšľať, pýtať sa a konať! Nepodliehajte viac príkazom a tlaku každodenného života! V práci, s rodinou či priateľmi – mačka vám pomôže lepšie odolávať stresu, pestovať si nezávislosť, posilniť charizmu... Stéphane Garnier a Ziggy ponúkajú skvelú príručku plnú praktických nápadov, myšlienok na zamyslenie a múdrych rád, ktoré vám zmenia život!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Penser et agir comme un chat Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056635049 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 200 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách