Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zombicide 2.edícia CZ


🍌 Odosielame o 5 dní.
92,12€
Zľava 2%
90,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jedného dňa sa tu objavili zombie a svet, ako ho poznáme, zadupali do zeme. Niekoľko posledných ľudí zanechalo svoj všedný život a zomklo sa proti postupujúcej horde nakazených. Túlajú sa po meste, hľadajú zásoby, mstia sa a robia si dobrý deň zo zombií.

Zombicide 2.edícia je kooperatívna hra, ktorá prvý krát vyšla v roku 2012. Odvtedy prešla niekoľkými rôznymi variantami, mala mnoho rozšírení a teraz prichádza vylepšená v 2. edícií.

Zahrajte sa v tíme so svojimi priateľmi, prevezmite úlohu preživších počas invázie zombií vo svete inšpirovanom akčnými filmami a horormi! Zombie jednajú podľa jasne daných pravidiel hry a toho, čo si vytiahnete za kartu z balíčku. Hľadajte zbrane, zabíjajte zombie a nechajte v sebe prúdiť adrenalín, ktorý vám pomôže zistiť, čo vo vás skutočne drieme. Čím viac ich zničíte, tím viac ich po vás pôjde! Zombicide: 2. edícia prináša aktualizované a vylepšené pravidlá a materiály, ktoré poznáte z klasických hier Zombicide. Vyberte si z 12 preživších (6 dospelých a 6 detí) a zostavte dokonalý tím, s ktorým sa postavíte 25 misiám na modulárnych častiach mapy.


Rok vydania: 2021 Rozmer: 302×304 mm Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách