Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Johnny - Iba ty môžeš zachrániť ľudstvo - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Terry PratchettColumbus (2002) • Séria Johnny

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
5,61€
Zľava 45%
3,09€

I. diel voľne nadväzujúcej série o Johnnym.

Ruky zvierajú joystick, Johnny je pripravený rozstrieľať ich na milión kúskov, ako obvykle... Ale oni mu poslali odkaz: Vzdávame sa. Také niečo nemajú čo robiť! Kde je v návode napísané, že sa môžu takto správať? Ale oni to urobili. Tento krát nechcú zomrieť. Iba chcú ísť domov. Johnny je jediný človek, ktorý to vie. A tak sa musí naučiť, ako z toho vyviaznuť bez boja, aj keď sa nerobia joysticky s gombíkom „Nepáľ“... Je ťažké, snažiť sa zachrániť ľudstvo pred galaktickými hordami. A je ešte ťažšie zachrániť galaktické hordy pred ľudstvom. Ale to je len hra, však? Však?
Mimoriadne zábavný a pútavý príbeh od Terryho Pratchetta, majstra v oblasti fantastiky. AK NIE TY, KTO INÝ? Johnny Maxwell je napohľad obyčajný dvanásťročný chlapec, ktorý býva v nudnom britskom meste Blackbury. Voľný čas väčšinou trávi pred obrazovkou počítača alebo s tromi kamarátmi: hackerom Sadlom, ktorý neznáša telocvik a zbožňuje hamburgery, skinheadom Bigmacom, ktorý chová rybky a vypočíta aj najťažší príklad, a černochom Antirapperom, ktorý nenávidí rap a miluje školu. Johnnyho život sa však náhle zmení, keď od Sadla dostane najnovšiu počítačovú hru s názvom Iba ty môžeš zachrániť ľudstvo. Hráč v nej má za úlohu bojovať proti mimozemskej rase Krokligátorov, ktorá v obrovskej presile útočí na planétu Zem. No záhadní mimozemšťania nadviažu s Johnnym kontakt a chcú sa vzdať. Začína sa veľké dobrodružstvo, ktoré je napínavejšie než najrealistickejšia počítačová hra na svete. Je totiž skutočné. Ale kto má takých kamarátov ako Johnny, aj pri zachraňovaní ľudstva si užije kopu zábavy.

Originálny názov: Only You Can Save Mankind Rok vydania: 2002 Rozmer: 105×175 mm Počet strán: 174 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách