Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

DIVE-IN

Slovenská verzia

BE-ID human (2020)

🍎 Vypredané
28,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Objavte silu inklúzie a diverzity DIVE-IN hrou. Pomocou DIVE-IN otvoríte diskusiu na tému inklúzie a diverzity, poukážete na jej dôležitosť v spoločnosti a dozviete sa množstvo zaujímavých faktov a návrhov, ako riešiť rôzne modelové situácie.

Pre koho je hra určená -
Pre širokú verejnosť, ktorí chcú otvoriť diskusiu o inklúzii a diverzite ako i pre firmy. Samozrejme tiež organizáciam, ktoré pomáhajú tieto témy firmám uchopiť.

Hrací čas: 30-90 minút
Počet hráčov: 3-12
DIVE-IN hru máme v slovenčine, češtine i angličtine.

HRA POZOSTÁVA ZO 6 AKTIVÍT
Pravda / Nepravda - Na týchto kartičkách sa nachádzajú fakty. Uhádnete, ktoré sú správne a ktoré nie? Nebojte sa, ak budete v úzkych, poradíme.
Nakresli - Odhaľte nevedomé predsudky, otvorte sa kreativite a možno sa aj pousmejte nad prenesením inklúzie a diverzity do umeleckých nákresov.
Rozprávaj sa vo dvojiciach - Zefektívnite diskusiu na rôzne životné situácie týkajúce sa inklúzie a diverzity a rozdeľte sa do dvojíc. Aktivita tiež dobre poslúži hanblivejším členom skupín.
Začni u seba - Cieľom tejto aktivity je inšpirácia k zamysleniu, aké kroky k inkluzívnemu a diverznému prostrediu už robíte a aké ešte možete urobiť.
Čo by si robil/a z pohľadu kolegu - Pripravte sa na rôzne modelové situácie a naučte sa reagovať v súlade s inklúziou a diverzitou z pohľadu kolegu.
Čo by si robil/a z pohľadu manažéra - Pripravte sa na rôzne modelové situácie a naučte sa reagovať v súlade inklúziou a diverzitou z pohľadu manažéra.

Túžime vidieť svet s rovnakými príležitosťami pre všetkých - dohrajme sa k nemu spoločnými silami.

Rok vydania: 2020 Katalógové číslo: OFF-SK Rozmer: 80×150 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách