Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Betánia: domov Ježišových priateľov

Piliere rodinnej spirituality


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,00€

📚Prečítaná za 5,20€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Veľkou nádejou, ktorá povzbudzuje mnohých mladých k sobášu, je to, že vybudujú domov. Nejde však len o získanie prístrešia. To predsa už majú v dome svojich rodičov. Ako je teda možné, že nechajú otca i matku, že nechajú istoty a pohodlie, ktoré si užívajú? Podnecuje ich práve túžba založiť si rodinu a vybudovať spoločný domov.

Každý dom však potrebuje základy. A tu narážame na problém. Videl to už Kristus, keď hovoril o tom, že je síce ľahké stavať na piesku, ale upozorňoval na nebezpečenstvo búrok a víchric. Táto kniha rozpráva o pevných základoch, ktoré sú schopné udržať veľké dobrodružstvo rodiny v každej situácii.

Napísali ju dvaja renomovaní profesori, ktorí sa venujú teológii manželstva a rodiny a zároveň majú bohaté pastoračné skúsenosti. Na spracovanie témy použili ojedinelú literárnu formu. Kniha svojím rozdelením na dejstvá a scény napodobňuje scenár divadelnej hry. Hoci nejde o divadelné predstavenie ako také, text využíva hlboký význam dramatického žánru. Zámerom je, aby čitateľ pochopil, že nie je iba jedným z mnohých divákov, ale že je pozvaný byť hercom. Ba čo viac, môže sa stať dokonca autorom predstavenia.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788080744892 Rozmer: 125×195 mm Počet strán: 240 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách