Varenie a potešenie pri sporáku aj pri stole – najmä o to v tejto išpiratívnej knihe ide. Bez zbytočného teoretizovania, s receptami, pri ktorých hneď dostanete chuť experimentovať. Od zemiakovej polievky a bravčovej pečienky s knedľou cez pizzu a kiš až po suši a thajské kurča s kokosovým mliekom – to všetko je dnes radosť variť.
Varenie – ozajstné potešenie
Vyše 350 jednoduchých, ľahko pochopiteľných receptov s návrhmi obmien a príloh i nápojov
Praktický informačný modulový systém
Pomocou informačných modulov uvádzame najdôležitejšie produkty, koreniny a bylinky ázijskej a stredomorskej kuchyne, základné vybavenie chladničky a potravinovej skrine, ako aj základné kuchynské náčinie
Servisná časť
Tipy a triky na varenie, spracovanie, skladovanie jedál, tabuľky s časmi tepelnej úpravy pokrmov
Návrhy menu a bufetov
Tipy na menu podľa ročných období, na sviatočné príležitosti, ako aj na bufetové stoly a nápoje
Rok vydania:
2005Rozmer:
210×270 mmPočet strán:
240Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Ikar
Obchodný názov: IKAR, a.s.Adresa: Miletičova 23 821 09 Bratislava Slovenská republikaE-mail: ikar@ikar.sk