Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prirodzená liečba bolesti

Ako bezpečne a efektívne zmierniť bolesť pri bežných ochoreniach Čoraz viac ľudí hľadá šetrnejšie, prirodzenejšie spôsoby...


🍎 Vypredané
1,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako bezpečne a efektívne zmierniť bolesť pri bežných ochoreniach

Čoraz viac ľudí hľadá šetrnejšie, prirodzenejšie spôsoby starostlivosti o zdravie a celkový dobrý pocit zo života. Táto publikácia je odpoveďou na túto potrebu, spoľahlivým a vyčerpávajúcim sprievodcom mnohými prirodzenými metódami liečby bolesti, ktoré sú v súčasnosti dostupné. Sleduje, ako telo reaguje na vzniknutú bolesť, radí, aký postup je najvhodnejší na zmiernenie bolesti, a ponúka aj rady, ako preventívne pôsobiť proti ďalším záchvatom bolesti.
Zmiernite bolesť prirodzene a rýchlo efektívnym spôsobom, napríklad masážou, reflexnou masážou, aromaterapiou, hydroterapiou, bylinnou medicínou, homeopatiou, jogou a meditáciou.
Objavte alternatívne terapie, ktoré vám prinesú úľavu pri bežných ochoreniach, ako sú bolesti hlavy, migrény, stres, citové problémy, prechladnutie, chrípka a poranenie svalov.
Pri jednotlivých chorobách vás budú krok za krokom viesť jasné ilustrácie spolu s receptmi a správnym dávkovaním.
V publikácii nájdete rady, kedy by ste mali očakávať výsledok, prípadne kedy sa vzdať a skúsiť inú terapiu, ale aj jasné upozornenie, v ktorom prípade treba vyhľadať lekársku pomoc.
Táto kniha nie je náhradou rád alebo starostlivosti profesionála či lekára.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788088979708 Rozmer: 193×265 mm Počet strán: 160 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách