Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zasnežený Notting Hill

Nájdu pravú lásku skôr, ako sa roztopí sneh?

Jules WakeAktuell (2020)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 5%
14,20€

📚Prečítaná za 8,20€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prežite tieto Vianoce v romantickom Londýne

Náhodné stretnutie v londýnskom metre privedie Viole do cesty muža, ktorý musí byť konečne ten pravý. Nielenže bývajú v tej istej štvrti, ale majú spolupracovať na rovnakom vianočnom predstavení pre deti, a to predsa nemôže byť náhoda!
Hráčka na violu túži po sviatkoch plných lásky, a preto by príbuzných, ktorí si už navykli na to, že bude naveky nezadaná, rada vymenila za niekoho, kto ju skutočne miluje. A hoci Nate má bonus v podobe rozkošnej dcérky, aj tak nie je ideálnym adeptom - ich rozvíjajúci sa vzťah komplikuje skutočnosť, že je ženatý. Jeho manželka síce uprednostnila kariéru v zahraničí, no kedykoľvek sa môže vrátiť domov.
Vysnívala si Viola príliš nereálny darček? No sú Vianoce, magický čas splnených prianí... aj tých najodvážnejších. A keď na Londýn začne padať sneh, uviaznu v nejednej ošemetnej situácii.

Tento povznášajúci a svieži vianočný román úžasným prostredím londýnskej zimy a vianočnou atmosférou poteší všetkých milovníkov romantických príbehov i kultového filmu Notting Hill :)

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Notting Hill in the Snow Rok vydania: 2020 ISBN: 9788089873210 Rozmer: 151×220 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách