Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Väznená


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,89€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Manželia a manželky. Matky a dcéry.
Minulosť a budúcnosť.
Tajomstvá ich spájajú.
A tajomstvá ich môžu zničiť.


Autorka knihy Pekné dievčatá sa vracia s pútavým, citovo spletitým trilerom, v ktorom sa šarmantný hlavný hrdina dostane do najtemnejších hlbín tajomstva, ktoré ho môže zničiť.

Willa Trenta z Georgijského vyšetrovacieho úradu (GBI) privolajú k prípadu vraždy na opustenom stavenisku. Všetko sa skomplikuje, keď mŕtveho muža identifikujú ako bývalého policajta. Keď však Sara Lintonová – nová súdna lekárka GBI a Willova milenka – obhliadne telo, zistí, že obrovské množstvo krvi nájdené na mieste činu nepatrí mŕtvemu policajtovi. Krvavé stopy vedúce z miesta činu naznačujú, že môže ísť o ďalšiu obeť – ženu, ktorá zmizla... a ktorá zomrie, ak ju nenájdu včas. Will ťahá za kratší koniec, pretože stavba patrí najobľúbenejšiemu človeku v meste: bohatému a mocnému športovcovi s konexiami na tých najvyšších miestach – mužovi, ktorému napriek Willovej snahe prešlo znásilnenie. Keď však dôkazy spoja Willovu problematickú minulosť s prípadom, následky na seba nedajú dlho čakať a spôsobia v jeho živote, ako aj živote jeho blízkych vrátane kolegov, rodiny a priateľov a rovnako v živote podozrivých, ktorých prenasleduje – hotovú smršť.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Kept Woman Rok vydania: 2023 ISBN: 9788089873258 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 424 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý

Zaradené v kategóriách