Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Choď domov


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,33€

📚Prečítaná za 5,41€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Filip Staško je mladý úspešný muž, ktorý pracuje v slovenskej pobočke zahraničnej firmy. Všetky ženy vo firme majú oňho záujem, sú doňho zaľúbené, ale on zostáva stále chladný. Ani práca v zahraničí a finančné zabezpečenie ho neurobilo šťastným a spokojným.

Sklamanie z minulosti mu vzalo radosť zo života, a preto stále pracuje, aby zabudol na prázdnotu vo svojom srdci. Jeho kamaráti sa dávno oženili, majú rodiny a on zostáva sám. Nechce prežiť život ako osamelý človek, ale všetko nasvedčuje tomu, že to tak ostane. On, aj jeho rodičia, sa trápia kvôli vzťahom v rodine. Otcov brat žije dlhodobo v Čechách, ako rodina sa nestretli viac ako dve desaťročia. Nakoniec sa ľady prelomili a po dlhých rokoch plánuje brat návštevu Slovenska.

Ako to dopadne?
Stretnú sa?
Odpustia si staré hriechy?
Obnovia sa rodinné vzťahy?
Odhalia sa všetky rodinné tajomstvá?

Príbeh s detektívnou zápletkou zo súčasného Slovenska.

Tento román venujem všetkým ženám, ktoré denne prinášajú obete pre svoju rodinu. Hrbia sa nad krajčírskym strojom, stoja za výrobným pásom, nosia ťažké nákupy, znášajú ponižovanie od svojich najbližších. Cez deň sa usmievajú v práci a v noci varia, žehlia alebo možno štopkajú ponožky. Každý z nás ich správanie berie ako samozrejmosť. Nikto na nich nemyslí a preto tento príbeh venujem im. Aby vedeli, že na nich myslím ja.
Autorka

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788097013400 Rozmer: 147×205 mm Počet strán: 218 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách