Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prvouka pre druhákov - obrázkové karty

Učebná pomôcka pre 2. ročník ZŠ


🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
20,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sada 64 jednostranných obrázkových kariet na papieri (formát B5), s obrázkami vychádzajúcimi priamo z pracovnej učebnice Prvouka pre druhákov. Prvá karta obsahuje zoznam všetkých obrázkových kariet.

Obrázkové karty sú farebne odlíšené podľa vybratých tematických okruhov v danom ročníku.
* Oranžová farba Spoznávame cestovanie – obsahuje obrázkové karty dopravných prostriedkov, ktoré sa preberajú pri jednotlivých témach v tomto tematickom okruhu.
* Tmavozelená farba Spoznávame živočíchy – obsahuje obrázkové karty živočíchov, ktoré sa preberajú pri jednotlivých témach v tomto tematickom okruhu.
* Bledozelená farba Spoznávame rastliny – obsahuje obrázkové karty plodov so semenami, ktoré sa preberajú pri jednotlivých témach v tomto tematickom okruhu.

Obrázkové karty sú podporným didaktickým materiálom určeným na vyučovanie pre učiteľa, ale aj pre žiaka na priamu manipuláciu.

Obrázkové karty je možné využiť pri výklade učiva, pri utvrdzovaní učiva, pri opakovaní učiva.

Obrázkové karty je vhodné využiť aj pri rôznych didaktických hrách, ktorých námety nájdete v Metodických komentároch k pracovnej učebnici Prvouka pre druhákov.

Obrázkové karty je možné kombinovať aj s obrázkovými kartami k prvému ročníku.

Ďalšie námety na didaktické hry a inšpiráciu na prácu s obrázkovými kartami môžete získať aj na našich seminároch k danému predmetu.

Obrázkové karty predstavujú nadštandardnú učebnú pomôcku pre vyučovanie v 2. ročníku ZŠ.

Recenzie a kritiky

ISBN: 9788081461804 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 64 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách