Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pohľad do priepasti

Michel RioEdiposs (2009)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,99€

📚Prečítaná za 4,94€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Michel RIO (1945) pochádza z Bretónska, detstvo strávil na Madagaskare a žije v Paríži. Doteraz vydal dvadsaťšesť románov, ktoré boli preložené do vyše dvadsiatich jazykov.
V románe Pohľad do priepasti nekompromisný komisár Malone pátra po vojnovom zločincovi, veliteľovi koncentračného tábora, ktorý prepadol vášni ku krásnej židovke, a ktorý na konci vojny zmizol, keď si predtým zamenil totožnosť s bratom svojej milenky. Predmetom Malonovho vyšetrovania je otázka identity: Je starý bohatý muž, ktorého vyšetruje vrahom alebo obeťou?
Román Mysliace džungle sa odohráva v africkej džungli. Rozprávačom je mladý biológ, ktorý vedie vedeckú expedíciu rovnakého zamerania ako mladá, krásna a inteligentná Jane, do ktorej sa zamiluje. Rozporuplný vzťah k tejto výnimočnej žene, najmä jeho neschopnosť slobodne jej prejaviť svoje city a vášne ho prinútia odísť do absolútnej samoty uprostred divej džungle. Až tam naplno precíti silu lásky, ktorej už viac nedokáže odolať.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788089420117 Rozmer: 130×220 mm Počet strán: 159 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický

Zaradené v kategóriách