Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
28,00€
Zľava 15%
23,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2006 ISBN: 9788080916497 Rozmer: 207×269 mm Počet strán: 112 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách