Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Utajená dcéra

Jedna ju opustila, druhá podvodom získala. Ktorá z nich je skutočnou matkou?

Kelly RimmerIkar (2020)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 28%
9,30€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Keď prvýkrát uvidela svoju novonarodenú dcéru, zúfalo sa pokúsila vryť si jej tváričku do pamäti, odtlačiť si ju na viečka. Potom jej dieťa odobrali a pochopila, že ho už nikdy neuvidí. Prešlo tridsaťosem rokov. Učiteľka a hudobníčka Sabina sa práve chystá oznámiť rodičom veľkú novinu: čaká dieťa. Jej zakríknutá, precitlivená matka a autoritatívny otec však namiesto čírej radosti reagujú nepochopiteľne.

„Adoptovali ma. Celý život som žila v klamstve. Zradili ma.“ Niekoľko slov a Sabine sa zrúti svet. Navždy bude existovať pred týmito slovami a po nich.

Šťastne vydatá tehotná žena nechápe, ako nejaká matka môže opustiť svoje dieťa ani prečo jej rodičia tak dlho minulosť tajili. A prečo mlčia, aj keď už pravda vychádza najavo. Sabina sa rozhodne nájsť svoju biologickú matku, ktorá sa jej kedysi vzdala. To, čo zistí, zmení život nielen jej, ale aj ženám, ktoré ju celé tie roky milovali.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Secret Daughter Rok vydania: 2020 ISBN: 9788055172262 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 296 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách