Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Balančná hra: Sliepočka Kiko

KORKII (2020)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
33,00€
Zľava 10%
29,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Naša slovenská sliepočka KIKO, vyrobená z korku, sa s láskou stará o svoje štyri kuriatka. Najradšej ich nosí na krídlach. A  pritom sa neustále vlní a teší zo života. Aby kuriatkam bolo na svete ešte veselšie, zniesla im na hranie zopár vajíčok. No keďže KIKO je neobyčajná sliepočka, zniesla neobyčajné vajíčka – červené z korku, ľahké ako pierko, a prírodné drevené, ťažké ako balvan! Kiko len roztiahne krídla a hra sa začína.
 
Korková Sliepočka KIKO je zábavná balančná hra pre malých zvedavčekov aj ich rodičov. Deti rýchlo zistia, že vajíčka sa líšia nielen farbou, textúrou materiálu, ale aj hmotnosťou. Ako ich teda spolu s kuriatkami poukladať na obe krídla sliepočky, aby si udržala rovnováhu a neprevážila záťaž na jednom z nich? A navyše iba jednou rukou? Nuž, to je to výzva pre všetkých budúcich bádateľov!

Súčasťou rodinnej hry je interaktívna kocka, na ktorej sú znázornené jednotlivé záťažové prvky – červené korkové vajíčka, prírodné drevené vajíčka a korkové kuriatka. Ale má aj prázdnu stranu, ktorá poriadne zamotá priebeh hry.

Princípy hry:
  • Balančná hra pre 2 hráčov, ktorí striedavo hádžu kockou a ukladajú na svoje krídelko jednotlivé záťažové prvky.
  • Ak hráčovi padne na kocke prázdna strana, jedno kolo stojí. Rovnako stojí, ak mu padne záťažový prvok, ktorý už nie je k dispozícii (všetky sú uložené na sliepočke).
  • Hráči smú ukladať prvky na krídelká iba jednou rukou!

Pravidlá hry:
  • Hráči si najprv určia poradie. Obaja hádžu kockou, kým niektorému z nich nepadne symbol kuriatka. Ten si zvolí krídlo sliepočky a začína hru. Hodí kockou a na krídelko položí záťažový prvok, ktorý mu padol.
  • Hráči striedavo hádžu kockou a ukladajú vajíčka a kuriatka na krídelká. Hra skončí, keď niektorému z hráčov spadne čo i len jeden prvok z krídelka. Víťazom sa stáva protihráč. Ak hráči úspešne uložia všetky záťažové prvky na krídelká, zvíťazí ten, kto má na svojej strane viac vajíčok a kuriatok.

Pomôcka:
Ak bude dieťa ukladať jednotlivé záťažové pvky na krídelká sliepky vo vodorovnej polohe, budú sa oveľa menej šmýkať a kotúľať.
Balenie obsahuje:
  • 1 korková sliepočka
  • 1 interaktívna kocka
  • 4 korkové kuriatka
  • 6 drevených vajíčok
  • 8 korkových vajíčok 

Rok vydania: 2020 Katalógové číslo: 50450 Rozmer: 239×228 mm

Zaradené v kategóriách