Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ultrasonografická anatómia 1


🍌 Odosielame o 6 dní.
23,00€
Zľava 21%
18,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vysokoškolská učebnica Ultrasonografická anatómia 1 je určená predovšetkým študentom lekárskych fakúlt. Publikácia dopĺňa medzeru na medicínskom literárnom trhu, na ktorom takýto druh literatúry doteraz absentuje. V učebnici sa čitateľ oboznámi s koreláciou anatomického a ultrasonografického obrazu orgánov a štruktúr za fyziologického stavu. Táto korelácia poukazuje na úzke prepojenie teoretického predmetu anatómia s klinickou praxou s ultrasonografickým vyšetrením, ktoré je dnes neoddeliteľnou súčasťou základných vyšetrovacích metód v mnohých medicínskych odboroch.

Učebnica pozostáva z anatomickej časti, ktorá sa venuje základnému anatomickému popisu jednotlivých orgánov brucha a panvy. Nosnou časťou učebnice je sonografická časť, ktorá popisuje a charakterizuje jednotlivé ultrasonografické snímky. Čitateľ môže priamo porovnať vzhľad a prípadné rozdiely orgánov a štruktúr získaných dvomi úplne odlišnými zobrazeniami.

Veríme, že nová vysokoškolská učebnica splní očakávania študentov, ako aj všetkých tých, pre ktorých je oblasť ultrasonografického zobrazenia z pohľadu anatóma predmetom záujmu bude tak prospešná nielen pre anatómov, ale aj pre začínajúcich sonografistov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788081527852 Rozmer: 160×235 mm Počet strán: 130 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách