Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Záhadná guvernantka

Kristi Ann Hunteri527.net (2020) • Séria Sídlo Haven Manor • 1. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 12%
13,11€

📚Prečítaná za 9,69€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kit sa po desiatich rokoch opäť ocitá v Londýne a v ohrození života narazí na lorda Whartona. Podarí sa Kit udržať tajomstvo a zároveň priazeň lorda Whartona?

Keď Katherine „Kit“ FitzGilbertová pred desiatimi rokmi opustila Londýn, zaprisahala sa, že už nikdy nevkročí na žiaden ples. No keď ju povinnosti týkajúce sa uzavretia istého obchodu privedú do Londýna a ona sa ocitá v ohrození života, počas úteku narazí nielen na oslnivú plesovú sieň, ale tiež na Grahama, lorda Whartona. To, čo sa spočiatku zdalo iba ako náhodné stretnutie, sa postupne stáva oveľa vážnejším, keď sa Graham vydá po stopách priateľovej zmiznutej sestry. Je presvedčený, že Kit vie o dievčati viac, než priznáva.
Po stretnutí s lordom Whartonom si Kit po prvýkrát v živote želá, aby všetko bolo inak, no nezáleží na tom, po čom túži. Už veľmi dávno zasvätila svoj život pomoci ženám, čo utekajú pred rovnakým opovrhnutím, ktoré aj ju vyhnalo z Londýna, a tiež výchove nevinných detí. Ocitá sa tak uprostred krížovej paľby. Na jednej strane by Grahamovi veľmi rada všetko vysvetlila, no zároveň nemôže riskovať, že odhalením pravdy by ublížila tým, ktorých miluje.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: A Defense of Honor Rok vydania: 2020 ISBN: 9788089822478 Rozmer: 145×213 mm Počet strán: 384 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách