Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TOP kuchyňa 13/2019

Exkluzívne tipy a rady pre vašu kuchyňu

UV GROUP (2019)

🍌 Odosielame o 5 dní.
1,96€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ročenka TOP Kuchyňa prichádza na trh už vo svojom 13 ročníku pričom poskytuje mnoho námetov a inšpirácií pre záujemcov o nábytok a najmä kuchynský nábytok.
Publikácia prináša zaujímavosti z niekoľkých významných svetových veľtrhov zameraných na nábytok a kuchyne. Informuje o zaujímavých novinkách z týchto výstav doplnených veľkými fotografiami, či už z oblasti dizajnu, materiálového vybavenia a fascinujúcich nových povrchov. Nezabúda ani na prehliadku najzaujímavejších inovácií a nápadov pre kuchynské spotrebiče.
Nové trendy a nápady pre zostavenie kuchyne opisujú v zaujímavých článkoch interiérový dizajnéri.

Editoriál:
Rozmýšľali ste niekedy nad tým, koľko miesta potrebujete, aby ste boli vo svojej kuchyni spokojní? Nestačí vám ani veľkosť závodnej kuchyne, alebo sa cítite dobre aj v minikuchynke s pár poličkami? Ja patrím do prvej skupiny. Moja kuchyňa je veľká dosť, ale stále mám pocit, že by som potrebovala väčšiu. Je to preto, že ju neustále zahlcujem množstvom nepotrebných zbytočností. Veď čo keby sa mi ešte niekedy zišli? Keby som vyhodila veci, ktoré som aspoň rok nepoužila, verím tomu, že moja kuchyňa by bola poloprázdna. Našťastie výrobcovia myslia aj na takých ľudí, ako som ja. Spájajú množstvo funkcií do jedného spotrebiča, čím nám šetria miesto, čas a aj peniaze. Už je len na nás, aby sme ušetrený priestor efektívne využili, … napríklad nejakou super „vychytávkou“?
Pevne verím, že či je vaša kuchyňa veľká, alebo mini, nájdete pre ňu to správne vybavenie. Určite vám s tým môže pomôcť aj nové číslo Top kuchyne, ktoré držíte v rukách. Je plné inšpiratívnych dizajnov a do detailov premyslených spotrebičov, ktoré vám uľahčia život. Želám vám príjemné čítanie a čo najviac šťastných chvíľ vo vašej kuchyni.
Redaktorka Lucia Šimková

Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 9788089470327 Rozmer: 212×297 mm Počet strán: 100 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách