Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Potulky za zdravou kuchyňou

84 slaných receptov z našich ciest


🍎 Vypredané
24,90€

Titul je dostupný aj v kolekcii za skvelú cenu!

V knihe Potulky za zdravou kuchyňou ťa čaká:

  1. 84 originálnych zdravších receptov vrátane thajských, srílanských, vietnamských, ale i slovenských receptov + recepty zo sveta, ktorými sme sa inšpirovali napríklad v Taliansku, Grécku, Malajzii, či na Bali.
  2. Recepty zo Srí Lanky, Vietnamu, Thajska, rôzne inšpirácie z ciest po JV Ázií, ale aj recepty z nášho krásneho Slovenska
  3. Rok a pol na cestách - Obaja sme predali svoje materiálne veci a spoločne sa vydali do sveta za dobrodružstvom, aby sme spoznávali nové kultúry, učili sa z nich a my vám teraz prinášame autentické recepty, ktoré sme upravili do zdravšej podoby.
  4. Pozor, toto nie je len ďalšia obyčajná kuchárka, ale kniha, za ktorou stojí neuveriteľný príbeh s nespočetným množstvom zážitkov. S našou knihou sa nikdy nebudete nudiť. Konečne objavíte nové inšpirácie na zdravšie recepty, objavíte nové exotické chute, z ktorých vám explodujú chuťové poháriky a naučíte sa variť autentické jedlo.
  5. Opäť sa s nami vydáte na cesty, pretože sme presvedčení, že s touto knihou budete cestovať priamo vo vašej kuchyni. Aby toho nebolo málo kniha vám prináša zdravé, proteínové varianty úžasného slovenského jedla. Chutné ako od babičky, no menej kalorické.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788097347406 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 232 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách