Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako vychovať šťastného psa

Vycvičte svojho psa za sedem dní


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
16,90€
Zľava 28%
12,20€

📚Prečítaná za 10,99€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Celebritný cvičiteľ psov, ktorý má úspešnú reláciu Šťastný pes, sa podelí o svoj výcvikový program, ktorý dokáže zmeniť každého psa – od rozmaznaného čistokrvného šteniatka po psíka zachráneného z útulku – iba za sedem dní.
Vo svojom debute sa chce McMillan podeliť o vedomosti, ktoré získal prácou s tisíckami psov všetkých rás a pováh, aby pomohol svojim čitateľom premeniť ich psov na poslušných miláčikov. Autor vysvetľuje svoj hravý, láskavý a milý prístup k výcviku psov, ako aj spôsoby, ktorými ich v priebehu siedmich dní naučí sedem povelov.

Kniha Ako vychovať šťastného psa zahŕňa ľahko zvládnuteľné kroky, obrázkové príklady, vyskúšané triky a dojímavé príbehy o autorových obľúbených študentoch, pričom nevynecháva ani tie najjedinečnejšie prípady a najnáročnejšie stretnutia. Brandon McMillan verí, že pomôcť možno všetkým psom. Vľúdne, pozitívne a účinné metódy, ktoré ponúka, urobia zázraky aj s tými najproblémovejšími chlpáčmi.
Urobte svojho psa šťastným len za sedem dní!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Lucky Dog Lessons Rok vydania: 2020 ISBN: 9788081642173 Rozmer: 165×235 mm Počet strán: 296 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách