Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Roadster

UGEARS (2019)

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
59,90€
Zľava 30%
41,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ugears Vám prináša obľúbenú klasiku a predstavuje nádherny, elegantný a energicky rýchly športový automobil Roadster.

Dobrodružstvo sa začína už pri otvorení krabice s novou súpravou mechanického modelu od firmy Ugears. Zažijete príjemnú vôňu prírodného dreva, ktorá vás bude sprevádzať po celú dobu montáže, testovania a hry. Budovanie modelu je fascinujúce a vzrušujúce: pomocou vlastných rúk narazíte na ploché časti preglejky, aby ste vytvorili trojrozmerný pohyblivý mechanický zázrak. Avšak montáž je len časťou zábavy: keď je Roadster dokončený, určite budete chcieť zistiť, čoho je schopný a vziať ho na skúšobnú jazdu. Klasické tvary a kultový dizajn značky Ugears robia váš Roadster úžasným doplnkom každého interiéru či už doma alebo v kancelárií.

Unikátna charizma modelu pochádza z vynikajúcich technických vlastností, ako aj z detailného realistického retro-dizajnu. Šikovná kombinácia prvkov preglejky rôznej hrúbky – 4 a 2 mm – zaisťuje, že karoséria automobilu vyzerá elegantne a čisto. Po otvorení kapoty uvidíte výkonný motor V8 kde môžete sledovať pohyblivé ventily.

Súčasťou športového vozidla Roadster je prevodovka, ktorá ho prepína do troch režimov: dopredu, dozadu a voľnobeh. Smer jazdy možno nastaviť volantom. Odpruženie predných kolies robí model Roadster ešte realistickejší. S výkonným gumičkovým motorom dokáže auto prejsť v jednom navíjaní až 4 metre. Kľúč navíjania je navrhnutý tak, aby vyzeral ako rezervné koleso v zadnej časti vozidla.
Balenie obsahuje: 437 častí.
Veľkosť modelu: 305x130x100 mm

Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie



Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 70052 Rozmer: 366×166 mm

Zaradené v kategóriách