Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako v rozprávke

Danielle SteelIkar (2019)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

📚Prečítaná za 7,74€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Camille vyrastala s milujúcimi rodičmi v malebnom kalifornskom údolí. Vyštudovala Stanford a vrátila sa domov, aby zveľadila rodinný vinársky podnik. Bola dokonale šťastná, jej život pripomínal rozprávku. Lenže krátko po návrate jej umiera mama na zákernú chorobu a z otca sa stáva ľahká korisť pre zlatokopky. Už po roku od manželkinej smrti prekvapí dcéru nepochopiteľným rozhodnutím oženiť sa s atraktívnou, no manipulatívnou Francúzkou Maxine. Camille nechápe, ako môže otec prehliadať toľkú faloš ukrytú za kultivovaným prejavom, drahými kostýmami a žiarivým úsmevom. Než stihne zakročiť, zasiahne ju hrozná správa. Otec zahynul pri leteckom nešťastí. Maxine viac nič nestojí v ceste a Camille čaká ťažký boj. Musí ochrániť nielen majetok, ale aj seba.
Ako v rozprávke je ďalší čarovný príbeh od kráľovnej romancí, ktorý nám dáva nádej, že aj v skutočnom živote dobro víťazí nad zlom.

Z anglického originálu Fairytale (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Zuzana Gašparovičová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Fairytale Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055169736 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 240 Väzba: pevná Štýl: napínavý, tragický, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách