✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Výhodné ceny ✅ Bezpečný nákup Moderná biblia profesionálneho baristu alebo sprievodca galaxiou pre začínajúcich nadšencov bez zbytočných kecov na vyplnenie strán. Ponorte sa do skutočného sveta baristiky, v ktorom si nikto netrúfne povedať, že mu rozumie najlepšie.
Kniha od slovenského autora Adriána Krišáka o príprave moderného espressa má 113 strán nabitých informáciami a krásnymi ilustráciami od Nikolety Gajarovej. Nemala by chýbať v zbierke žiadneho kávomilca.
Postupne vás prevedie látkovým zložením zrna, vnímaním chutí, chémiou vody, teóriou prípravy a štatistikou. Nie je to iba o espresse, informácie z knihy sú použiteľné na akúkoľvek prípravu kávy. Autor v nej vysvetľuje pôvod chutí a príčiny prípadných zlyhaní. Naučte sa prečo vaša káva chutí tak, ako chutí a zlepšite jej prípravu na úroveň profesionálneho baristu.
Zoznam kapitol:
1. Neznesiteľná ľahkosť pitia
2. Zrno a jeho zloženie
3. Chuť
4. Voda
5. Espresso stroj
6. Teória prípravy espressa
7. Espresso štatistika
8. Jedinečnosť momentu
X. Espresso slovník
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2018ISBN:
9788057001874Rozmer:
155×208 mmPočet strán:
113Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina