Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Moja prvá knižka o psoch

Moja prvá knižka o psoch je krásne čítanie pre všetkých milovníkov psov - tak pre tých, ktorí psa už majú, ako aj pre tých,...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
3,20€

📚Prečítaná za 1,76€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Moja prvá knižka o psoch je krásne čítanie pre všetkých milovníkov psov - tak pre tých, ktorí psa už majú, ako aj pre tých, ktorí zatiaľ iba snívajú, že ho raz budú mať.

V knižke si prečítate, ako si ľudia zdomácnili vlka a ako sa z divého zvieraťa stal domácim spoločníkom. Dozviete sa, v čom sú psy celkom výnimočné, ako sa správajú šteňatá, ako sa psy cvičia, naučíte sa rozpoznať reč ich tela a spoznáte najrozšírenejšie plemená psov - od najmenších až po najväčšie.
Knižka vás zároveň upozorní, že vlastniť psa znamená aj veľkú zodpovednosť za jeho vývoj a život, poskytne vám návod, ako s ním zaobchádzať a ako sa oňho starať. Predstaví vám aj veľmi múdru sučku Zaru, psa-pomocníka, ktorý vie otvárať dvere, donášať listy a všestranne pomáhať svojej chorej panej.


Ilustrácie: Lena Furbergová
Fotografie: Lotta Gyllenstenová

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Första Hundboken Rok vydania: 2009 ISBN: 9788071469339 Rozmer: 200×275 mm Počet strán: 46 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách