Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Picco Bello

3via (2019)

🍎 Vypredané
24,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dnes bol veľký prací deň a my sme oprali veľkú kopu prádla, ktoré teraz treba rozvešať po záhrade. Práve svieti slnko, ale počasie sa môže veľmi rýchlo zmeniť. Kto zavesí všetko svoje prádlo ako prvý?

Každý hráč dostane svoj kôš s piatimi kusmi oblečenia v rôznych farbách. Úlohou hráča je čo najrýchlejšie povešať svoje prádlo na šnúru. Má to však háčik. Hráč môže zavesiť len kus oblečenia takej farby, aká mu padne na farebnej kocke. Taktiež oblečenie sa neusuší v každom počasí. Ak svieti slniečko alebo fúka vietor, oblečnie vyschne, avšak ak príde dážď, musíme oblečenie rýchlo zvesiť naspäť do koša, aby nám nezmoklo.

Keď je hráč na ťahu, najskôr hodí farebnou kockou, ktorá mu určí akej farby prádlo musí zavesiť. Farebná kocka obsahuje aj jednu stranu so symbolom koša na prádlo, čo je v podstate žolík, vtedy môže hráč zavesiť akýkoľvek kus prádla zo svojho koša. Po zavesení jedného kusu prádla hodí hráč kockou udalostí, ktorá mu môže umožniť zavesiť ďalší kus prádla (symbol slnka, koša), alebo práve naopak ho prinúti práve zavesený kus zvesiť (symbol dažďa).

Hráč, ktorý ako prvý zavesí všetkých päť kusov prádla, sa stáva víťazom.

Odporúčaný vek: 3 roky
Dĺžka hry: 20 min.
Počet hráčov: 2-4 hráči
Obsah hry:
- 1 hracia doska
- 1 šnúra na prádlo
- 4 koše na prádlo
- 1 vrecko s 30 štipcami
- 20 kusov oblečenia v 5 farbách
- 1 farebná kocka
- 1 kocka udalostí
- pravidlá


Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 5070

Zaradené v kategóriách