Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nevieš dňa, nevieš hodiny

Dominik DánSlovart (2019) • Edícia Slovenské TOP krimi • Séria Krimi Dominika Dána • 29. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,95€
Zľava 28%
10,70€

📚Prečítaná za 8,60€ (Zľava 42%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pripravovaná kniha Nevieš dňa, nevieš hodiny odkrýva prípad, ktorý má veľa otáznikov.

Detektívny tím na čele s Richardom Krauzom má za úlohu vyriešiť, na prvý nevyriešiteľný prípad….

V Biblii nájdeme poučný odkaz, že človek ani netuší, kedy sa priblíži jeho koniec. Ak je však niekto nepoučiteľný a postaví sa osudu, sú z toho len problémy. Detektív Richard Krauz je tu na to, aby osudové problémy riešil. Tak to bolo aj v pamätný deň na prelome tisícročí – na Silvestra 1999.
Dve hodiny pred polnocou ho zavolali na cintorín k náhrobnému kameňu postriekanému krvou. Krv nebola jediná zvláštnosť na hrobe, záhadnejší bol čerstvo vytesaný dátum úmrtia – zajtrajší deň, prvý deň nového milénia. Na prvý pohľad hlúpy žart, no detektíva Krauza prejde smiech v momente, keď mu z operačného strediska zahlásia, že majiteľ hrobu prvú hodinu po polnoci naozaj zomrel. Osud sa s ním kruto zahral, nech plánoval svoju smrť akokoľvek precízne, niekto ho predbehol. Muža strelili do chrbta spôsobom vylučujúcim samovraždu.
Oddelenie vrážd má pred sebou ďalší hlavolam, no zďaleka nie jediný. Magická noc deliaca dve tisícročia im prinesie viac prekvapení, bohužiaľ, prekvapenia na oddelení vrážd väčšinou stoja niekoho nevinného život.

Knihy Dominika Dána (knihy, okrem výnimiek, nie je nutné čítať v danom poradí - každá z nich ponúka plnohodnotný zážitok :))



Časová následnosť príbehov:


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055643588 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 328 Väzba: pevná s prebalom Štýl: napínavý, špionážnyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách