Bazár kníh za super ceny!

Vina, ktorú nesieš TOP #8

Staré klamstvá vždy vyplávajú na povrch.

Hans Rosenfeldt, Michael HjorthIkar (2024) • Séria Sebastian Bergman (SK) • 8. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,14€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Švédski majstri detektívok Michael Hjorth a Hans Rosenfeldt prichádzajú s dlho očakávaným pokračovaním série o kriminálnom psychológovi Sebastianovi Bergmanovi. Novinka Vina, ktorú nesieš je ôsmym dielom tejto populárnej série.

Tandem autorov Hjorth a Rosenfeldt slovenským čitateľom netreba predstavovať. Svojou sériou o Sebastianovi Bergmanovi a úspešným krimi seriálom Most (Bron) si získali široké publikum. V tomto najnovšom pokračovaní, ktoré je dočasne posledným, Sebastian čelí dôsledkom svojich minulých rozhodnutí, čo prináša nové napätie a nepredvídateľné zvraty. Autori zámerne neprezradili, či je toto definitívna rozlúčka so Sebastianom, alebo len dlhšia pauza.

Po odhalení, že jeden z elitných členov Riksmordu je sériový vrah, sa oddelenie zmieta v kríze. Vanja Lithnerová sa usilovne snaží zachrániť svoj tím, keď sa na prasacej farme neďaleko Västerasu nájde telo zavraždenej ženy. Na stene sa objavuje odkaz, ktorý jasne smeruje pozornosť na kriminálneho psychológa Sebastiana Bergmana.

Sebastian, ktorý v priebehu rokov pomohol Riksmordu vyriešiť nespočetné prípady, je po posledných udalostiach vnímaný ako persona non grata. Jeho návrat môže byť buď spásou, alebo definitívnym pádom pre Riksmord.

Do tohto spletitého prípadu vstupuje aj smrť Timothya Cunninghama, bývalého Sebastianovho klienta, ktorý tiež prišiel o dieťa počas cunami. Otázky okolo Cunninghamovcov a udalostí spred dvadsiatich rokov môžu zodpovedať len ďalšie vyšetrovania a Timova dcéra Cathy.

Vina, ktorú nesieš je dynamickým a napínavým pokračovaním, ktoré fanúšikov tejto série nesklame.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Skulden man bär Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055194035 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 344 Väzba: pevná Štýl: napínavýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách