Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vyššia spravodlivosť

Kto je bez viny... nech prehovorí

Hans Rosenfeldt, Michael HjorthIkar (2019) • Séria Sebastian Bergman (SK) • 6. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 29%
10,60€

📚Prečítaná za 8,20€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Policajný psychológ Sebastian Bergman sa pomaly vyrovnáva s myšlienkou, že jeho spolupráca s oddelením vrážd sa končí, a vracia sa k prednášaniu. Nie však nadlho.
Bergmanova dcéra Vanja sa zamestná v Uppsale ako kriminalistka a pustí sa do vyšetrovania série znásilnení. Prípady vyvolajú vlnu strachu, páchateľ napadá ženy odzadu, injekčnou striekačkou im vpichne uspávaciu látku a na hlavu im navlečie vrece. Keď jednu z obetí nájdu mŕtvu, ukáže sa, že polícia nemá len do činenia so sériovým násilníkom, ale aj s vrahom. K prípadu povolajú Sebastiana Bergmana a ten sa spolu s kolegami, rozhodenými vlastnými problémami a spormi, púšťa do vyšetrovania. Indície naznačujú, že páchateľ si obete nevyberá náhodne. Čo ich však spája? A prečo je viacerým proti srsti, aby pravda vyšla najavo?

Vyššia spravodlivosť je šiestym pokračovaním úspešnej série o kriminálnom psychológovi Sebastianovi Bergmanovi a jeho tíme z Riksmordu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788055169255 Rozmer: 150×240 mm Počet strán: 400 Väzba: pevná s prebalom Štýl: napínavý, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách